Mennyi értelme van egy AMD A8-7600 processzor mellé betenni egy Ati Radeon HD3850 512MB DDR3 szuper modellt?
Ezek a lehetőségeid vannak:
- Lecseréled az alaplapodat olyanra, aminek több videokimenete van.
- Veszel az APU -nál erősebb VGA -t.
R7 240/250 nagyon rossz vétel.
Ha diszkért VGA-t veszel felejtsd el dual graphics-ot, és vegyél inkább egy jó ár-érték arányú VGA-t.
Megnéztem. Nem vagyok nagy szakértő, de lehet igazad lesz. Akkor körülbelül ez a "dual graphics" csak vetítés lenne az egyszeri ebereknek, mint én? Vagy csak az ár/érték arányról van szó?
Még nyáron olvastam, hogy ez a processzor nagy pénzkidobás, ha a te szavaiddal élve diszkrét VGA-t tesznek mellé. Lehet inkább hanyagolom, vagy ha találok használtan egy R7 240/250-et olcsóért...
Erősebb VGA-val nem is lehetne APU-t párosítani, mivel a kicsi memória sávvasélesség nagyon lekorlátozza a teljesítményét, és 240/250-nek még használtan is rossz az ár-érték aránya. A jelenlegi APU-kkal Dual Graphics nem életképes.
Egy HD7770/R7 250x is jobban teljesít, mint A8-7600 dual graphics-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!