Miért van ekkora utálat a HDD-k felé?
Mostmár sok embernél csak SSD van a PC-ben, mert hogy hangos és megbízhatatlan a HDD...?
A HDD-k több évtizedet is kibírnak nem?

"főleg a CD-ket és a DVD-ket, mert azok ellen is kész üldöztetés folyik sok éve, pedig számomra máig a legmegbízhatóbbak adattárolásra"
Nekem ezzel ellentétes tapasztalatom van.
Az írható CD-k, de főleg az írható DVD-k olvashatatlanná válnak évek alatt. 20-30 db 5-15 éves lemezem olvashatatlan már több olvasóval próbálva is (sokféle márka, és nem ugyanaz az író írta őket és nem max sebességgel).
Nem is beszélve a CD/DVD meghajtók nagyon rossz minőségére. Legalább 6 meghajtóm ment már tönkre (közöttük több író is).
A fentiek miatt én a HDD-t megbízhatóbbnak tartom archiválásra.

Ki utálja?
Most friss statisztika van arról, hogy több SSD-t adnak el, mint HDD-t. Azok alatti hozzászólásokat olvastam és 99% arról szól, hogy ő már nem használ HDD-t, mert hangos, sokat fogyaszt, megbízhatatlan.

"Azok alatti hozzászólásokat olvastam"
Szemmel láthatóan a kérdésedben feltételezett helyzet létezéséről nem tudnak itt...
Javaslom a kérdésed tedd fel ott, hogy első kézből kapj információt...
Játék orientált oldalakról van szó, tizenpáréves gyerekektől!
Ahol ugye nem is igazán számít az SSD gyorsaság előnye.
Persze van pár optimalizálatlan mocsok, mint a Cyberpunk ahol számít, de nem ez a lényeg!
Az itteni emberek anonim emberek véleménye érdekelt.
Érdekes, hogy fordított mentalitást mutatnak az itteni válaszok többsége.
Emberek emberek.
Bocs egy diszlexiás autista vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!