Az emberekből miért vált ki ekkora ellenszenvet, utálatot ha valakinek tetszik egy híres ember?
Elég sok helyen találkoztam már ezzel a jelenséggel, de nemrég a saját bőrömön is megtapasztaltam, miután itt az oldalon egy kérdés alatt ki merészeltem fejteni hogy tetszik nekem a Marvel kapitányt alakító színésznő. Amit én azután kaptam mind a kérdés alatti kommentek formájában, mind privát üzenetben, sőt még más kérdésem alá is, nos inkább no comment.
Nem is azzal van a bajom amiket írtak, nem vagyok egy mimózalelkű ember, teljesen hidegen hagynak a rosszindulatú beszólások, hiszen az illető a saját szegénységi bizonyítványát állítja ki ezzel.
Az viszont annál inkább foglalkoztat és érdekel, hogy mi ennek a jelenségnek az oka? Miért vált ki utálatot, rosszindulatot sok emberből az, ha valakinek tetszik egy ismert színésznő? Mi ennek az oka, irigység? Frusztráció? Amit egyébként szintén nem értek, hiszen nincs hozzá a való életben semmi közöm, és elég jó eséllyel nem is nagyon lesz. Ezért értelmezhetetlen hogy mi okot ad sokaknak a fröcsögésre, gyűlölködésre az ilyen? Neki miben nehezíti az életét?
Tud valaki erre választ adni? Akár szakember véleménye is érdekel, mi viszi az ilyen alantas viselkedésre az embereket, egy ennyire ártalmatlan témakörben?
*"kényelmesebbnek gondolják, ha nem hagynak neked egy százalékot sem reménykedni. "
Ehhez még,hogy
Ja meg hogy te ne tegyél bele energiát, mert úgy sem érdemes.
Ilyen szempontból meg mintha téged akarna/akarhatna óvni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!