Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Opeleket miért övezi...

Az Opeleket miért övezi ekkora össznépi utálat, ennyire rosszak?

Figyelt kérdés

Mondjuk kinézetre tényleg olyanok mint a rút kiskacsa, de ez önmagában nem indokolná.

Néhány megjegyzés ismerősöktől:

-"számomra az Opel autói mintha nem is léteznének"

-"2014-et írunk és literszámra eszik az olajat, hulladékok"

-"Opelt biztos nem vennék"

-"fúú én nem tudom miért veszik őket, de én nagyon utálom őket"

-"az Opel jó a nyugdíjasoknak boltba járni, de ennyi"

Mi lehet a magyarázat?

Amit még tudok, hogy az új autóik nagyon nehezek és sokat esznek.

2015. febr. 20. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a dolgot. Elég jó autók és a többsége jól is néz ki. Nekem ne mondja senki hogy egy insignia, vagy gtc astra vagy akár a sima astra csúnya....
2015. febr. 20. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes, ennek ellenére mégis ebből a márkából van a legtöbb a magyar utakon. Az a baj, hogy a magyar nép rendkívül ostoba, már bocsánat a kifejezésért. Akik ilyeneket mondanak, azoknak soha nem volt Opeljuk, csak azt mondják, amit hallottak. De ugyanezek a sztereotípiák megvannak más márkáknál is: aki Suzukit vesz az csóró, aki Audit vagy BMW-t vezet, az csak tahó lehet. Ez ellen nem lehet mit tenni, túl kell lépni rajta.
2015. febr. 20. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egyébként szépek az új Opelok.

A 13 éves 1.4-es és a 12 éves 1.6-os G Astránk egy csepp olajat nem eszik, pedig túl van a 200.000 km-en mindkettő.

Nyilván nem egy BMW/Audi/Mercedes, de mikor veszel 5 milláért egy jól felszerelt A3-ast? Az alapár 5 millától kezdődik.

2015. febr. 20. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ismerőseid valószínűleg mind újgazdag sznobok (vagy csak csóró sznobok, az a legrosszabb). Tehát nem össznépi útálat.

Kinézetre a G és a J széria például kifejezetten jól nézett ki. Hallott már ez a mindenki a Bertone Coupe-ról? Az az Astra G Coupe változata és nem nehéz kitalálni, hogy az olasz Bertone formatervező cég rajzolta meg. Nem mind arany, ami olasz, de a Bertone nagyon érti a dolgát [link]

A rút kiskacsát még az Astra F idejében kapta az Astra, de az már nagyon régen volt.

Az Opelek igenis léteznek, próbálj meg például többsávos úton egy melletted haladó Opelről tudomást nem véve sávot váltani, elég csúnya anyagi kár lesz belőle.

2015-öt írunk, és a régi opelek fogyasztották az olajat, főleg az ecotek nevezetű motorok, de azok sem literszámra, hanem a legrosszabb olajfogyasztás 1 dl volt 3000 kilométeren egy széthajtott motorban.

Biztos vannak hulladék Opelek, kivonva a forgalomban, a bontókban.

Utálni azt lehet, mi itt meg pont azokat a majmokat utáljuk, akik naponta 5x megkérdezik, hogy "milyen BMW-t vegyek? (esetleg első autónak 18-20 évesen"

Nehezek, de most már majdnem minden autó nehéz, és egyre nehezebbek lesznek, de sokkal biztonságosabbak is a korábbiakhoz képest. valamit valamiért.

2015. febr. 20. 18:24
 5/8 Koaxk Ábel ***** válasza:
0%

Kövezzetek meg, de nálam az Opel nem sokkal van a Suzuki felett.

Elismerem, hogy mind az Opel mind a Suzuki műszakilag, nagyon jó autókat gyárt, de ezen felül rém unalmasak az autóik.

2015. febr. 20. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért mondják ezt sokan mert ezt hallják, meg a céges lerúgott darabokról veszik a példákat. Azoknak akiknek van pénze Audit, BMW-t, Mercedest meg hasonló kategóriájú autót fenntartani, az persze hogy lenézi. De szerintem mostmár az Opel is kezd előre törni. Pl Insignia.

Mi kb 1 éve vásároltunk egy 95-ös 1.7 TD Isuzu kombi F astrát amit szerencsére elöző tulaja karbantartott nem csak használt. A mi elvárásainkat teljesíti gond nélkül. Apám használja naponta ingázik a megyében két város között így naponta megvan benne a 70 km minimum. Előtte sokáig egy 1.4 8V kombink volt azzal sem volt gond. Szóval nekem bárki bármit mondhat az Opelról szerintem amit karbantartanak az jó autó. Őszintén szólva énis elfogadnék sedanba akár egy 1.6 16V, akár egy 1.7 TD-t!

20/F

2015. febr. 20. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:
A Suzuki és az Opel nem egy ligában játszik. Aki használta már mindkettőt, az tudja. (nyilván a Grand Vitara, vagy a Kizashi már párban van az Opellel) Amikor megjelent az Insignia és az Astra J, minden autósújságíró le volt nyűgözve tőlük.
2015. febr. 21. 13:20
 8/8 Koaxk Ábel ***** válasza:

#7-esnek

Szerintem meg kb ugyanaz a színvonal.

Az Insignia egy kamu prémium autó, aki ült már prémium sedanban annak az Insignia nagyon nem az...

persze aki eddig csak Astra-ban ült azt nyilván lenyűgözi.

Az Astra meg lehet, hogy kategóriájában jó, ezt nem is vitatom, de nem gondolnám, hogy egy jól felszerelt Swift nem tudna annyit. Presztízs értékben nyilván az Opel fele billen a mérleg.

2015. febr. 22. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!