Mire fel ez a nagy Victory Vision és Gold Wing utálat?
Viszonylag sok helyen olvastam, miszerint jó pár ember nem kedveli őket.
Személyes tapasztalatom viszont az, hogy - hasonlóan az óriás testű kutyákhoz - mindenki megőrül értük, ha élőben meglátják őket. Minden lány és nő a hátsó ülést akarja! :)
Az világos, hogy nem lehet velük úgy élménymotorozni, mint egy ZX-14-essel, de ezek túragépek. Nem jaszkarizásra meg kanyarvadászatra, sem nem az asszony hátának, valagának, motorozási kedvének elpusztítására találták ki. Kénylem, praktikum és utazási szenvedély szempontjából e fenti két motor a lehető legtökéletesebb!
Személy szerint én sosem szólok le senkit, akinek más célból más típusú motorja van.
Viszonylag sok helyen olvastam, miszerint jó pár ember nem kedveli őket.
Személyes tapasztalatom viszont az, hogy - hasonlóan az óriás testű kutyákhoz - mindenki megőrül értük, ha élőben meglátják őket. Minden lány és nő a hátsó ülést akarja! :)
Az világos, hogy nem lehet velük úgy élménymotorozni, mint egy ZX-14-essel, de ezek túragépek. Nem jaszkarizásra meg kanyarvadászatra, sem nem az asszony hátának, valagának, motorozási kedvének elpusztítására találták ki. Kénylem, praktikum és utazási szenvedély szempontjából e fenti két motor a lehető legtökéletesebb!
Személy szerint én sosem szólok le senkit, akinek más célból más típusú motorja van.
Azért nem szeretik sokan (én sem) egyrészt mert szinte nem is motor. A motorozás nem arról szól, hogy beülsz egy fotelbe a gép meg megy magától. Aszfalt, természet, erő, gép és ember kapcsolata. A Goldwing egy autó, aminek két kereke van. Audi Q8 vagy GL Merci jut róla eszembe, céltalan és minden funckcionalitást nélkülöző méretek.
Plusz többnyire olyan ember vesz ilyen "motort" akinek a világon semmi köze a motorozáshoz, csak b*sz*tt gazdag, újabb státusz szimbólumra vágyik, bemegy a szalonba és azzal kezdi, hogy a legnagyobbat és a legdrágábbat kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!