Mire fel ez a fene nagy Gold Wing utálat? Bővebben lent.
Mi a búbánatos franc baj van azzal, ha óriási, ha nem tökéletesen dönthető (ami nem igaz, a problémások nézzenek meg pár videót a TeCsőn), ha tele van extrákkal, ha futurisztikus, ha nem 3 meg 4 litert fogyaszt, ha ülések helyett ezer kilométeres túrákon irgalmatlanul jól jövő kényelmes fotelek vannak a motoron?
És ha én nem kanyarvadász vagyok, meg nem terepen akarok hátraszaltót csinálni? Én sem szólom le más gépét, sőt (most biztos kapok a kobakomra) még a robogósokat sem! Hajaj, most dől össze a világ!
Nekem nem tetszik (ahogy semmi abból a méretkategóriából; ráadásul azt is gond megértenem, hogy minek az a temérdek extra, mert én a motorozást a számítógép, az okostelefon, a kijelzők meg az egyéb elektronikus francok elöli elmenekülésre IS használom) - de nem hangoztatom.
Nem lehet, hogy az irigység beszél abból a figurából aki miatt kiírtad a kérdést?
Én se találkoztam még olyan emberrel, aki szidta volna ezeket a nagyvasakat. Inkább mindenki irigykedik rá. :)
Húú, de kipróbálnék egy ilyet. Élmény lehet velük megtenni nagyobb utakat. Simán bejárnám vele Európát, ha megtehetném. ;)
Szerintem a gond nem a motorral van, mert az vitathatatlanul jó.
Csak sokan nem azért veszik, mert a világ legjobb hat hengere viszi előre, és nagyon kényelmes, hanem azért mert ezzel segítenek a p.nisz méretükön. Ezért tesz rá annyi lámpát, hogy villogjon mint egy karácsonyfa, hogy hé figyeljetek, mert megjöttem.
Az utálat szerintem nem a motornak szól, hanem a tulajdonosoknak. Persze akik olyanok. Nekem is Gold Wingem van (igaz egy régibbi fajta), és semmi pénzért nem cserélném el, de én is igyekszem kerülni a "gold winges látszatot". Ezért ha kérdezik, csak annyit mondok, hogy egy GL 1100-esem van...
De ez egyébként igaz bármilyen kategóriára. Ha nem azért veszi az ember, mert szeret motorozni, hanem azért mert kicsi a p.cse, akkor azt a motorosok utálják. Csak Gold Wing-nél különösen kijön, mert sokan hiába szeretnének, egyszerűen nincs rá pénze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!