Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire fel ez a fene nagy Gold...

Mire fel ez a fene nagy Gold Wing utálat? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Mi a búbánatos franc baj van azzal, ha óriási, ha nem tökéletesen dönthető (ami nem igaz, a problémások nézzenek meg pár videót a TeCsőn), ha tele van extrákkal, ha futurisztikus, ha nem 3 meg 4 litert fogyaszt, ha ülések helyett ezer kilométeres túrákon irgalmatlanul jól jövő kényelmes fotelek vannak a motoron?

És ha én nem kanyarvadász vagyok, meg nem terepen akarok hátraszaltót csinálni? Én sem szólom le más gépét, sőt (most biztos kapok a kobakomra) még a robogósokat sem! Hajaj, most dől össze a világ!

2013. szept. 27. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy?? Ha neked arra van szükséged, akkor azt vedd meg. Igaz azt se értem, hogy miért kel más dolgát leszólni, amit ráadásul ő maga kapart össze. Egyébként értelmét én sem látom. Ha élvezet nélküli túrára akar menni az ember, akkor vegyen egy kombit egy gazdaságos dízellel, oszt' jóvan'.
2013. szept. 27. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Én csodálom a Gold Wingeket, óriási és gyönyörű darabok. Nem lehet egyszerű egy olyat megtartani, ha egyet meglátok, akkor képes vagyok percekig nézegetni a kocsiból.:)
2013. szept. 27. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Van aki utálja a GW-ket? Fura, 40 év alatt még nem találkoztam ilyen lénnyel!:) (Igen volt akinek nem tetszett annyira, de sose mondták rá, hogy nem jó!)
2013. szept. 27. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik (ahogy semmi abból a méretkategóriából; ráadásul azt is gond megértenem, hogy minek az a temérdek extra, mert én a motorozást a számítógép, az okostelefon, a kijelzők meg az egyéb elektronikus francok elöli elmenekülésre IS használom) - de nem hangoztatom.

Nem lehet, hogy az irigység beszél abból a figurából aki miatt kiírtad a kérdést?

2013. szept. 28. 01:13
 5/7 A kérdező kommentje:
K ügynök (jó film volt! :) egyik kedvenc), erre nem is gondoltam, meglehet. Csak tudod sosem értettem azokat az embereket, akik ha meglátnak valami szépet, irigységből inkább leszólják, ennek (számomra) semmi értelme. Magamból kiidulva, ha nekem nagyon tetszik valami, inkább azt mondom, bárcsak nekem is lenne ilyen - és csodálattal nézem. Valahogy soha nem történt még olyan, hogy emiatt bárkit leszóltam volna.
2013. szept. 28. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Én se találkoztam még olyan emberrel, aki szidta volna ezeket a nagyvasakat. Inkább mindenki irigykedik rá. :)

Húú, de kipróbálnék egy ilyet. Élmény lehet velük megtenni nagyobb utakat. Simán bejárnám vele Európát, ha megtehetném. ;)

2013. szept. 28. 11:52
 7/7 Blaiseboy ***** válasza:

Szerintem a gond nem a motorral van, mert az vitathatatlanul jó.

Csak sokan nem azért veszik, mert a világ legjobb hat hengere viszi előre, és nagyon kényelmes, hanem azért mert ezzel segítenek a p.nisz méretükön. Ezért tesz rá annyi lámpát, hogy villogjon mint egy karácsonyfa, hogy hé figyeljetek, mert megjöttem.

Az utálat szerintem nem a motornak szól, hanem a tulajdonosoknak. Persze akik olyanok. Nekem is Gold Wingem van (igaz egy régibbi fajta), és semmi pénzért nem cserélném el, de én is igyekszem kerülni a "gold winges látszatot". Ezért ha kérdezik, csak annyit mondok, hogy egy GL 1100-esem van...

De ez egyébként igaz bármilyen kategóriára. Ha nem azért veszi az ember, mert szeret motorozni, hanem azért mert kicsi a p.cse, akkor azt a motorosok utálják. Csak Gold Wing-nél különösen kijön, mert sokan hiába szeretnének, egyszerűen nincs rá pénze...

2013. okt. 27. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!