Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálja? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja? Hogy megutáljon, vagy hogy megutáltassa magát?

Figyelt kérdés
Kb 1 éve tart ez a "kapcsolat", ami szinte csak a szemezésből, odapillantgatásokból áll. Egyikünk se közeledett a másikhoz, (megvan az oka is gondolom) de egy db-ig nem láttam, majd nemrég újra, de rám se nézett. Igaz annak idején is volt egy-két ilyen eset hogy elnézett mellettem stb. Ja meg én is csináltam ilyet vele direkt, mert volt hogy én is próbáltam elfelejteni, de nem megy. Mindkettőnk részéről meg van/volt szerintem az hogy bejövünk egymásnak, legalábbis az enyémről biztosan, de gondolom az övéről is mert nem hiába volt a szemezés. De akkor mért csinálja ezt hogy máskor meg rám se hederít? Most szimplán hülye vagy nem normális, hogy néha néz le sem veszi rólam a szemét, máskor meg szarik rám. Vagy el akar felejteni és ezért csinálja?

2013. szept. 25. 14:21
 1/3 Hunter92 ***** válasza:
Ha szemezel egy lánnyal és kicsivel utána nem mész oda hozzá, akkor bizony hamar el fog könyvelni töketlennek. Tudat alatt az a kép marad meg rólad a fejében, hogy egy határozatlan pasi vagy. Így már eleve nagyon nehéz dolog lesz. Ha akarsz tőle valamit, akkor szedd össze magad és közeledj hozzá! De egyévi tökölés után már ne sok mindenre számíts.
2013. szept. 25. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy mas is bejon neki rajtad kivul. Vagy kezd elbizonytalanodni ha mar egy joideje nem csinaltok mast a szemezesen kivul. Esetleg valaki vagy valami mastbamul a kozeledben es amikor visszanezel magaban rohog.
2013. szept. 25. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Szemezési alapszabály:

Nem úgy szemezünk, hogy a fiú és néz és a lány is nézi egymást. Hanem a lány szemezik az egyszeművel. :D

2013. szept. 25. 14:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!