Nagyon nagy hányingerem van az emberiségtől! Szerintetek ez probléma?
és mi az akadálya,hogy mondjuk elmenj egy tanyára juhásznak?
nem értem.
ha érdekel a testi lelki kihívás,akkor lehet jóga mester.
kitanulod rendesen 5-10 év alatt,aztán elmész juhásznak a juhok legelnek,elvagy egész nap jógázol és megvilágosodsz egy nagy tölgyfa alatt,aztán tojsz mindenre,mert révbe értél.
mi az akadálya ennek a gyávaságodon kívül?
Ismered azt a mondást, hogy nem veheted magadra a világ terhét, különben beleroppansz.. Fogadd el hogy jelen van a gonoszság és a zsarnokság, de ne azonosulj vele. Mert nem csak ez létezik - jelen vannak igazán pozitív és lélekemelő dolgok is, viszont a te döntésed melyikkel azonosulsz. Ha nézőpontot váltasz, és engeded magadnak észrevenni a dolgok nyílt vagy akár mögöttes értelmét, értékét, megváltozik a kisugárzásod is. Ezáltal egyre több dolgot veszel észre a világból, ami felvidít, nem pedig lehúz; a számodra megfelelő társaságra is így találsz rá. És ha már nem emészted magad mások viselkedése miatt,
rájössz hogyan segíthetnél magad is a változásban. Ne feledd, minden hozzáállás kérdése. :)
Csak azt nem értem, hogy ha valaki egyedül akar leni és dögöljön meg az emberiség, akkor miért osztja meg ezeket a gondolatokat más emberekkel?
Amúgy "de legalább nem büszke magára, és nem állítja, hogy ő a világ közepe, és érte van az univerzum"....honnan tudod hogy a hörcsög nem így gondolja? :D
Szerintem minden gondodat megoldhatod azzal, ha kikötteted a tv-t, és az internetet. Én is kattogtam már azon amit írsz, azonban amióta nem engedem be a sok szemetet az életembe, sokkal szebb a világom. A világ persze ettől nem lesz más, de én jól érzem magam benne. A média csak a szemetet szórja, mintha más nem is létezne. Ez nem azért van mert nem létezik, hanem azért, hogy az emberek úgy érezzék magukat ahogy. Kiszolgáltatottnak, félelmek közepette.
Tehát nem kell lakatlan sziget. Csak egy jó könyv, no meg a tv helyére valami szép dísz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!