Mire fel ez a nagy utálat a rendőrökkel szemben?
Például a múltkor az ősök látták, hogy a traffipax két bokor közé volt elrejtve, hogy minél nehezebb legyen észrevenni. Még csak le sem kapták őket, mert nem mentek annyival, de úgy szidták a rendőröket, mert hogy lehetnek ilyen szemét trógerek, hogy még csak nem is látható helyről mérnek.
Én meg elgondolkoztam, és szerintem egy sebességmérés pont csak így hiteles, ha szinte senki nem veszi észre őket. Hiszen mindenki lassít, amikor traffit lát, és hiába jött előtte végig 130-al közúton, mégsem büntetik meg érte... Ehhez képest szinte az összes rokonom és ismerősöm folyamatosan száguldozik (de legalábbis gyakran a sebességhatár felett mennek), aztán elkészül a fénykép, és megintcsak a rendőranyák csuklanak otthon. Pedig tudták jól, hogy a sebességhatár fölött mennek, de mégis a rendőr a hibás.
A másik pedig, hogy már a kisgyerekek, köztük a 13 éves húgom is szidja őket, pedig neki aztán sosem volt még dolga velük.
Nem egyszerűbb időben elindulni, a sebesség- és egyéb korlátozásokat betartva nyugodtan végigvezetni az utat, ahelyett hogy megsértjük a szabályokat, aztán nekünk áll följebb, ha emiatt megbüntetnek?

Az a baj, hogy a cél a pénzbeszedés, és nem a közlekedésbiztonság javítása. Senki sem ott megy gyorsabban ahol veszélyes, és nem is olyan kocsival, ami szétesik alatta. Szinte nyílegyenes 3mas főút nyíregyházától budapestig, miért 90 a sebességhatár, amikor szerintem az az út elbírna egy 130as sebességhatárt, a vontatók biciklik ilyenek meg ki vannak tiltva, az autópálya pedig 160at.
Rendben, hogy egy 30 éves 1200-es szétesik 160nál, de nézzük már meg, hogy mekkora része a forgalomnak az ilyen.
Pesten is miért az autópálya felhajtó előtt, de még Budapesten mérnek?

"Akik pedig a leginkább száguldoznak azok az 1000res sportmotorok."
Ők azok, akiket ha eltaknyolnak és meghalnak sajnálni kell és a többi motoros nyomja fel a youtubera a sok idióta emlékvideót.

# 7
És akkor? 100 km-en össze lehet szedni a németeknél 3 havi német átlagfizetésnyi büntetést. Ugyanis ott aztán nem 3 trafi működik megyénként, mint itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!