Mit tegyek ha az 'anyósjelölt' utál?
Szörnyűséges ,hogy vannak ilyen beteg édesanyák akik képtelenek elengedni a saját fiacskájukat.Egoisták és végtelenül önzők pláne akkor ha a párod mondjuk egyke.Hány évesek vagytok?
Külön éltek tőlük?
Szerintem ezt a párodnak kellene elsősorban megbeszélni az édesanyjával,hogy legyen olyan kedves ne tegye tönkre életetek egyik legszebb pillanatát és örüljön neki ,hogy egy olyan lányt kap a fia mellé aki gondoskodik róla és szereti.Egyszóval álljon ki melletted teljes mellszélességben és akkor kapufa lesz a vénasszonynak!
na...ismerős...csak nálunk apuka játssza ugyanezt...mert ő tudja meg utólag....fúr amúgyis a hátam mögött...a szemembe puszipuszi...felhivtuk őket, hogy mennénk, apuka kiborult, h ne hogy oda toljuk a képünket, mert ő akkor elmegy otthonrol...rá pár napra mintha mi sem történt volna...gratulált...fuhhh..én már most kiborulok...persze ennél még nagyobb gondok is vannak...mit lehet tenni? ha párod érti a dolgokat, melletted áll, akkor semmit...ne foglalkozz vele...komolyan...fölös ezen problémáznod..annyit nem ér, hogy te légy idegbeteg tőle...:)
24L
nálunk az "anyósjelölt" odáig elment, hogy felajánlott a páromnak, akivel közös albérletben lakunk, hogy odaadja a lakását a fiának, ha elhagy engem, és keres magának mást... nálunk sincs mibe belekötnie, egyszerűen csak rühell és képes anyagilag és érzelmileg ártani inkább a páromnak, csakhogy valamilyen módon rákényszerítse, hogy elhagyjon...hál isten kitart mellettem a Kedvesem, de én érzelmileg teljesen kikészülök ettől az igazságtalan helyzettől és szüleim tartják bennem a lelket, hogy lesznek Ők kettőnknek is inkább szülők, csak nyugodjak meg, nem árthat nekünk....számomra nem anya az ilyen, mert önző érdekeit tartja szem előtt, átgázolva bárkin, csak hogy az legyen amit Ő akar....Kedvesem abban is ultimátumot kapott, hogy családi eseményekre csak nélkülem jöhet, nagyot nézett, mikor azt a választ kapta, hogy akkor ritkán találkozunk anyukám :-).....
a lényeg, hogy azt ne engedd, hogy a kettőtök kapcsolatába vitaalap lehessen az "anyós", mert akkor anélkül nyerte meg ezt a harcot, hogy ott lett volna egyáltalán....remélem a párod nem felejti el, hogy nem ő veszít, ha az anyja nem beszél vele, hanem az anyja veszíti el a fiát!!! szar lesz majd egyedül megöregedni, a párod mellett viszont Te mindig ott leszel!!! ki is veszített akkor? sok szerencsét és kitartást....nem vagy egyedül....Veled vagyunk :D
dehogy omlasz:) szépen fözöl, mosol...takaritasz mint ahogy amúgyis...és kész...nem törödsz a dolgokkal:)és kész:) ne idegeskedj emiatt mert csak neked rosszabb...tudomtudom nehéz...de nem lehetetlen hidd el!
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!