Mennyire avassam be az anyósjelöltet?
A barátommal távkapcsolatban élek, mint kiderült az ismerkedésünk alatt (tehát amikor még nem jártunk) megcsalt. Holnap találkozom az anyósjelölttel, aki már tud a dologról (tőlem), mert felhívott és hallotta rajtam, hogy valami nem oké.
Még csak kétszer találkoztam vele, igaz akkor hosszabb időre, nagyon megkedvelt, ezt mondta is és kérte, hogy bocsássak meg a fiának.
Ti mindent elmondanátok, ami történt, "befeketítve" ezzel a fiát?
imádom az anyósomat,de sosem beszélném ki vele a páromat a háta mögött.
És mellesleg ha még nem is jártatok, az mitől megcsalás?
1. Ha nem jártatok együtt, akkor NEM csalhatott meg. Az, hogy nem csak egy valakivel ismerkedik, még belefér.
2. Ha ilyesmi miatt cirkuszolsz, akkor rövidesen EX lesz belöled - teljesen jogosan.
3. Anyósnak semmi köze ahhoz, hogy megcsalt-e egyáltalán a párod, ez KETTÖTÖK ügye. Ilyenekröl MÁSSAL mint a pároddal beszélgetni szemétség.
Oké, akkor azt mondom h együtt voltunk, mással is lefeküdt nem csak velem, kérdeztem h van-e más letagadta. Ugyanúgy invitálta magához a másik lányt, mint engem.
Nekem szükségem van arra, hogy valakivel ezt megbeszéljem. Bnőimnek, saját anyámnak nem mondtam el.
De köszönöm a választ :)
Akkor már inkább a barátnődnek. Gondolj már bele, a párod elmegy a te anyukádhoz és kibeszéli vele a magánéleteteket. Te mit gondolnál,neked hogy esne?
Azt meg el kéne tudni dönteni, hogy együtt voltatok e vagy sem.AZért ezt a lányok igencsak napra pontosan szokták tudni,hogy mikor jöttek össze.
Nézd, én úgy gondoltam, hogy együtt vagyunk, ő is úgy viselkedett. De amikor erre az egészre fény derült, akkor azt mondta, h de hát akkor még csak ismerkedtünk és tény és való, hogy mivel elköltözött az elköltözése után beszéltük meg, h most már aztán tényleg együtt.
Jajj, nem tudom mit csináljak. Mert igazatok van, h nem kéne elmondani, de tuti ki fog belőlem húzni mindent.
Igen, ez akkor derült ki, amikor nála voltam, a tényleges együttlétünk után kb. négy hónappal.
Anyóssal megyek páromhoz is.
A barátom több hónapon át etettet és kihasznált :(
Anyós azért akar velem találkozni h ezt megbeszéljük, elmeséljem mi volt, ill. h ő elmondja, h mit tudott erről az egészről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!