Mennyire avassam be az anyósjelöltet?
A barátommal távkapcsolatban élek, mint kiderült az ismerkedésünk alatt (tehát amikor még nem jártunk) megcsalt. Holnap találkozom az anyósjelölttel, aki már tud a dologról (tőlem), mert felhívott és hallotta rajtam, hogy valami nem oké.
Még csak kétszer találkoztam vele, igaz akkor hosszabb időre, nagyon megkedvelt, ezt mondta is és kérte, hogy bocsássak meg a fiának.
Ti mindent elmondanátok, ami történt, "befeketítve" ezzel a fiát?
Mióta vagytok együtt?
Meddig tartott ez az állapot?
És végsősoron, honnan tudod, hogy most nem teszi ezt, ha távkapocslatban vagytok?!
Ez az egész decembertől márciusig tartott, mi pedig áprilisban beszéltük meg, hogy akkor tényleg együtt próbáljuk meg.
Biztos vagyok benne, hogy most nem tart, egyrészt, mert mint mondtam márciusig tartott, másrészt mert a csaj is itthon maradt.
Igen, én is ezen gondolkoztam, hogy neki az egyetlen pici fia,akit mindennél jobban imád.
Barátnőkkel azért nem osztottam meg, mert nem akartam hallgatn, h hagyd ott ezt a szemétládát :(
Köszönöm a tanácsokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!