Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire avassam be az anyósje...

Mennyire avassam be az anyósjelöltet?

Figyelt kérdés

A barátommal távkapcsolatban élek, mint kiderült az ismerkedésünk alatt (tehát amikor még nem jártunk) megcsalt. Holnap találkozom az anyósjelölttel, aki már tud a dologról (tőlem), mert felhívott és hallotta rajtam, hogy valami nem oké.

Még csak kétszer találkoztam vele, igaz akkor hosszabb időre, nagyon megkedvelt, ezt mondta is és kérte, hogy bocsássak meg a fiának.

Ti mindent elmondanátok, ami történt, "befeketítve" ezzel a fiát?

2012. aug. 20. 19:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt?

Meddig tartott ez az állapot?

És végsősoron, honnan tudod, hogy most nem teszi ezt, ha távkapocslatban vagytok?!

2012. aug. 20. 23:05
 12/12 A kérdező kommentje:

Ez az egész decembertől márciusig tartott, mi pedig áprilisban beszéltük meg, hogy akkor tényleg együtt próbáljuk meg.

Biztos vagyok benne, hogy most nem tart, egyrészt, mert mint mondtam márciusig tartott, másrészt mert a csaj is itthon maradt.

Igen, én is ezen gondolkoztam, hogy neki az egyetlen pici fia,akit mindennél jobban imád.

Barátnőkkel azért nem osztottam meg, mert nem akartam hallgatn, h hagyd ott ezt a szemétládát :(

Köszönöm a tanácsokat!

2012. aug. 21. 03:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!