Ha ő nem hívott fel, én felhívjam?
Tegnap volt a szülinapom, anyós-jelölt nem hívott fel. (Tavaly felhívott, idén nem, se a "sógórnőm") Neki holnap lesz a szülinapja. Felhívjam? Ha felhívom nem lesz fura?
(a fiával 4,5 éve vagyok együtt)
Nem emlékeztetem, de tuti eszébe fog jutni ha felhívom. Attól félek azt hiszi majd azért hívom, hogy beégessem, hogy nekem bezzeg eszembe jutott...
Mert azt tudja, hogy nekem 2 nappal van korábban...
Én is felhívtam. Nekem pont egy hónappal előbb van, és olyan hülyén jön ki, hogy 7.e a szülinapom, 8.a nőnap, 9.e névnap (Fanni vagyok). Szóval eléggé könnyen megjegyezhető.
Ő Ápr. 7.ei, de nekem eszembe jutott. Nem mutattam hogy meg lennék sértődve (találkoztunk is utána) hanem full vidáman elénekeltem neki a boldog szülinapot-ot. A párjától hallottam vissza, hogy nagyon szégyelte magát.
Nem említem, de nem létezik, hogy ne jusson eszébe. Az is lehet már most eszébe jutott, csak már szégyell hívni...
Azt hiszem felhívom, oszt kész.:)
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!