Szerintetek felhívjam időnként, vagy félreértené?
Vélemények, és tapasztalatok is jöhetnek. 23 éves lány vagyok, van egy fiú barátom, már hosszú-hosszú ideje: 8 éve. Sajnos évente egyszer tudunk találkozni, mert az ország két másik végén élünk. Főleg ímélben tartjuk a kapcsolatot. Nagyon jóban vagyunk, nagyon sok mindent tudunk egymásról, és sok bennünk a közös. Csodálkoznak is a szüleim, hogy maradhatott tartalma közöttünk a kapcsolat ennyi évig, ha nem tudunk találkozni, csak évente.
Most nemrég, úgy két hónapja bevallotta nekem, hogy sokszor többet érez irántam, mint barátság. 60%-ban barátiak az érzései, de a maradék 40%-ban mingig benne van a "lehetne több is". Akkor ezt megbeszéltük, hogy én nem is szeretnék vele párkapcsolatba belefolyni, és nem is lehetséges a táv miatt, de ha közel lennénk, én akkor sem akarnám. Gond nem lett belőle.
Most olyan csomag van a telefonomhoz, amin soha nem beszélem le a pénzem felét sem, és a következő hónapra átvinni pedig nem lehet. Ha már módom van rá, szeretném őt is felhívni úgy havonta kétszer, két hetente, hogy tudjak róla többet. (Van egy másik fiú barátom is, vele is beszélünk úgy két hetente telefonon. De ő soha nem akart engem párjának, én sem őt.)
Részemről ez baráti szeretetből, és érdeklődésből történne. Szerintetek jó ötlet? Vagy csak hiú reményeket keltenék? Mit gondoltok?
Természetesen őt is meg fogom kérdezni, hogy mi a véleménye róla. Csak attól tartok, nem mondaná meg nyíltan, ha nem akar telefonon beszélni velem, nehogy megbántson.
Csip-csup ügynek tűnik, de ő nagyon fontos nekem, és nem akarom elszúrni a kapcsolatunkat (barátit). Teljesen megdöbbentem a múltkor, mikor ennyi év után elmondta, hogy benne sok "lehetne több is ebből" érzés van.
Mit gondoltok?
A baráti érzés sokszor összekeverhető mással.
Szerintem simán felhívhatod, megbeszéltétek a dolgot. Csak viselkedj úgy vele, mint azelőtt, hogy mondta volna neked, hogy esetleg többet is érez. Miért ne aarna veled beszélni telefonon havonta 2x???
Köszi. Akkor talán jól érzem, hogy ez még nem olyan, mintha naponta hívnám:). Csak eddig soha nem beszéltünk telefonon ilyen rendszerességgel sem, de most már, hogy a pénz nem akadálya, szeretném kihasználni ezt a lehetőséget is.
Nagyon meglepődtem... ezért vagyok most ilyen bizonytalan. Rá is kérdezett, nem próbálhatnánk-e meg együtt...
Megbeszéltük, hogy nem.
Azt is érzem, hogy a barátságokért is folyamatosan tenni kell, hogy fent maradjon. Nincs mindig időm levelet irkálni, ezért is hívnám fel időnként. Mondani fogom ezt neki is.
Ez is benne van a lehetőségek közt sajnos... Bár azért annyira ismer, hogy tudja, ha valamit akarnék, azt megmondanám nyíltan, főleg, hogy már ő is világossá tette, hogy lennének más szándékai is.
De az is igaz, hogy ha vonzódunk valakihez, a legkisebb megnyilvánulást is tudjuk "jelnek" értelmezni.
23 éves vagy. skype esetleg? kell hozzá 1 netkapcsolat 1 gép 1 mikrofon. ha látni is szeretnétek egymást 1 webcam. net 2500 forint/hó. ha csak mikrofont veszel az 500 forint ha fülessel veszed akk 3ezer körül van egyszeri költéség. a skype ingyenes. nemértem ez eddig senkinek sem jutott eszébe? ugyanaz mintha telefonálnál csak mindkét személynek gépközelbe kell lennie.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!