Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek felhívjam, vagy...

Szerintetek felhívjam, vagy csak csendben tűnjek el örökre?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit jobban szeretek az életemnél. 1,5 évig jártunk, ő pár napja szakított velem, azt mondta, már nem szeret. Egy közös ismerősünk próbált vele beszélni, de a fiú azt mondta, ő ugyan semmit nem mond arról, hogy szeret-e, mert így is, úgy is visszahallom. A fiúnak ismerem egy osztálytársát is, az osztálytárs szerint visszajönne hozzám, csak időt kell hagyni neki. Nem tűnt úgy, mintha nem szeretne, bármit mondott is. Azóta nem tudok aludni. Éjjel nappal a telefonomat lesem, hogy hív-e, ír-e, és semmi. A közös ismerősökkel szívesen beszélget, nekik mond 'biztató' dolgokat, de semmi történés. Nagyon szeretném visszakapni...Ma már délben részeg voltam, annyira ki vagyok borulva. Együtt szerettünk volna szilveszterezni...Szeretném felhívni, és elmondani neki, hogy jobban szeretem az életemnél, és hogy egy olyan lépésre határoztam el magam, ami a legjobb lesz majd nekem.

18L

2010. dec. 31. 16:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%

ugye nem akarsz öngyikos lenni?

hidd el nem éri meg, fiatal vagy, lesz még sok fiú, aki összetöri a szíved, DE egy sem érdemli meg hogy miatta legyen vége az életednek!

Tojd le azt a fiút, lesz olyan aki mindent megtenne érted és nem hagy el csak úgy!

Kitartás!

2010. dec. 31. 16:31
 2/19 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még, hidd el lesz másik. Felejtsd el, hisz dobott!!!
2010. dec. 31. 16:31
 3/19 anonim válasza:

Szegénykém! Próbálj meg nem kiborúlni! Biztos nagyon rossz most Neked, de próbáld meg tartani magad!

Én azt gondolom, ha szakított veled, annak oka volt és inkább várj egy kicsit, míg csillapodnak a dolgok és késöbb próbálj vele beszélni az okokról! Semmiképp se támadd le, mert azzal csak jobban elriasztod! Inkább tégy úgy, mint aki jól érzi magát, hiszen a pasik vadász lények, az kell nekik, amit nem kaphatnak meg!

Kitartás!

2010. dec. 31. 16:32
 4/19 anonim ***** válasza:

Átérzem a fájdalmad :(

DE! Ne bukj ki. próbálj meg erős maradni és legyen tartásod.

Nem szabad függnöd tőle bármennyire is szereted. Egy idegroncs, összetört lányhoz biztos nem menne vissza rögtön.

2010. dec. 31. 16:37
 5/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenki tudja ez milyen szar érzés!Lehet közhelyeket írni,amit én is fogok,de hidd el idővel könnyebb lesz!

Semmi kép NE hívd fel! Ha még érdekled úgy is keresni fog!

6/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán ne tűnj el örökre. A könnyeidet senki sem érdemli meg, aki viszont megérdemelné az nem fog rá okot adni. Nagyon fiatal vagy még hidd el, rengeteg srác vár még rád.
 7/19 A kérdező kommentje:
De már ez előtt a fiú előtt is rengeteget csalódtam, és sajnos soha nem tudtam kiheverni... Mire ebbe a fiúba szerelmes lettem, el kellett telnie 1 évnek...
2010. dec. 31. 16:39
 8/19 A kérdező kommentje:
És nagyon-nagyon hiányzik nekem...Mindenki mondja, hogy úgyis visszajön, de én valahogy nem hiszek már a tündérmesékben.
2010. dec. 31. 16:40
 9/19 tetris ***** válasza:

Gondolj a női méltóságodra! Nehogy már megalázkodj előtte! Ha rájön, hogy mégis szeret, úgyis vissza fogja könyörögni magát, ha nem, akkor meg kár megalázni magad. Várj türelemmel, reménykedj, de közben azért járj nyitott szemmel a világban. Hátha találsz egy még jobbat!

Emelt fővel, női méltóságodat megőrizve, büszkén viseld az élet megpróbáltatásait.

2010. dec. 31. 16:43
 10/19 anonim ***** válasza:

Nehogy hülyeséget csinálj!!!!

Én tavaly karácsonykor jártam majdnem így, de a párom visszajött, azóta is együtt vagyunk.

Ugyanakkor nyilván megmarad a kétely, hogy szeret-e az, aki ilyet képes csinálni, hogy egy hülye szeszély miatt csak úgy elhagy.

Ezt a kételyt néha a mai napig érzem...

2010. dec. 31. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!