Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek felhívjam, vagy...

Szerintetek felhívjam, vagy csak csendben tűnjek el örökre?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit jobban szeretek az életemnél. 1,5 évig jártunk, ő pár napja szakított velem, azt mondta, már nem szeret. Egy közös ismerősünk próbált vele beszélni, de a fiú azt mondta, ő ugyan semmit nem mond arról, hogy szeret-e, mert így is, úgy is visszahallom. A fiúnak ismerem egy osztálytársát is, az osztálytárs szerint visszajönne hozzám, csak időt kell hagyni neki. Nem tűnt úgy, mintha nem szeretne, bármit mondott is. Azóta nem tudok aludni. Éjjel nappal a telefonomat lesem, hogy hív-e, ír-e, és semmi. A közös ismerősökkel szívesen beszélget, nekik mond 'biztató' dolgokat, de semmi történés. Nagyon szeretném visszakapni...Ma már délben részeg voltam, annyira ki vagyok borulva. Együtt szerettünk volna szilveszterezni...Szeretném felhívni, és elmondani neki, hogy jobban szeretem az életemnél, és hogy egy olyan lépésre határoztam el magam, ami a legjobb lesz majd nekem.

18L

2010. dec. 31. 16:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem lenne kedved beszélgetni velem? Lehet, hogy tudsz tanácsot adni, vagy valami...
2010. dec. 31. 17:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Szívesen! Írj privit! (És nehogy hülyeséget csinálj,légy szíves...)
2010. dec. 31. 17:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Addig is azt mindenképpen tanácsolom, ha találkoznál vagy beszélnél vele, erősnek mutasd magad.

"Szeretném felhívni, és elmondani neki, hogy jobban szeretem az életemnél, és hogy egy olyan lépésre határoztam el magam, ami a legjobb lesz majd nekem." - ez a lehető legrosszabb ötlet!!!!!!!!!!!!!! Megcsinálni is, meg elmondani is.

A kétségbeesett, görcsös kapaszkodás,a makacs,hisztérikus szerelem menekülést vált ki a bizonytalan félből,amilyen a barátod. Felhívod részegen és ezt elmondod? Azt fogja gondolni, huhh de jól döntöttem.

Az viszont,ha erős vagy,vonzóvá tesz,és fel is piszkálhatja benne,hogy mit veszített- (Túlzásba nem kell esni, azért lássa,hogy lett volna esélye.) De csak semmi pánik, csak semmi túlzó érzelmi reakció!

Ha belepusztulsz is tettesd, hogy túltetted magad a dolgon, erős vagy, és akár tudsz hozzá barátként közelíteni. Én így csináltam, plusz megtagadtam, hogy járás nélkül szexuális kapcsolatunk legyen. Egy kellemesen átbeszélgetett baráti este után - amit az ágyban akart folytatni - megmondtam,én érek annyit, hogy egész emberként szeressen valaki, vegyen magának ágymelegítőt, és hazamentem. Másnap már jött is vissza.

2010. dec. 31. 17:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, nem öngyilkossággal akarod zsarolni azt a szegény fiút! Az egy aljas, méltatlan, gonosz, szemét húzás lenne tőled, akármennyire is el vagy keseredve. Akit szeretünk, azt nem zsaroljuk. De gondolom, helyén van az eszed és ilyesmit nem csinálsz vele.

Ha az ismerősök biztatnak, de a részéről semmi jel, akkor inkább írj neki egy kedves e-mailt, sms-t, aminek a végén hozzáteheted, hogy még mindig szereted és ha gondolja, beszélgethetnétek erről. De csak ennyi! Semmi drámázás, hisztizés, nagy érzelmi jelenetrendezés, könyörgés, vagy túlmagyarázás! Mert akkor úgy érzi majd, nem hagysz neki levegőt, nem engeded gondolkozni. Hogy visszamenjen hozzád, az egy nagy döntés és a nagy döntéseket át kell gondolni. Ha sietteted, elrontod az egészet! Éreztesd vele, hogy szereted, mellette vagy, aztán hagyd, hogy megeméssze! Ne is keresgesd állandóan! Ha szeret, visszatalál hozzád. Ha nem, nem is volt soha a tiéd.

2010. dec. 31. 18:08
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, túl sok tanácsot nem tudok adni, de hasonló helyzetben vagyok én is. Az biztos, hogy nem szabad most keresned, főleg ilyeneket mondani neki, amit akarsz. Azt se, hogy meghalnál miatta vagy érte! Meg se említsd, és főleg meg ne tedd! Mondom én, aki legszívesebben felkötné magát... De inkább ne tegyük!
2010. dec. 31. 18:17
 16/19 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy szerintem a szakítás is egy nagy döntés, ő mégis egyik napról a másikra mondta ki. A szemembe hazudott, hogy 2 hete ezen gondolkozik, de azalatt a 2 hét alatt is ugyanolyan idilli volt a kapcsolatunk, és tervezgettük, hogy együtt töltjük a szilvesztert. Aztán végül családi és suligondok miatt kiakadtam, persze kérdezgetett, mi bajom, én felhúztam magam, és eléggé 'hisztérikusan' adtam elő neki, hogy elegem van abból, hogy semmi sem sikerül. Megsértődött, másnap majdnem kibékültünk, de anyám ki akart dobni az utcára, kiborultam, megint rajta vezettem le, utána pedig azt mondta, hogy elege van abból, ahogy viselkedem, legyen vége. Mondtam neki, hogy megváltozom - azt mondta, hogy az kizárt dolog, nem hisz többé az ígéreteimben. Mondtam, hogy akkor jó, menj, nem fogok könyörögni, hogy ne hagyj el. Az osztálytársával ezentúl is tartani fogom a kapcsolatot, és egyébként az a bizonyos osztálytárs már többször segített nekem abban, hogy türelmesen várjak. Február környékén volt egy ugyanilyen szakításunk, 2-3 hét múlva elkezdtünk újra beszélgetni a mostmár 'volt' barátommal, végül az lett, hogy találkoztunk, és onnantól kezdve rajtam kívül más lány nem érdekelte. Eldöntöttem, hogy az alatt az idő alatt, amíg 'várok rá', egyetlen dologra fogok koncentrálni - az álmomra, hogy énekesnő lehessek. Senki nem hitt a tehetségemben, és meg akarom mutatni, hogy én igenis képes vagyok arra, amire más magyar énekesek/énekesnők. Elszánt vagyok alapból, csak ki kell használnom...És megismerhet majd egy új embert - akibe talán nagyon-nagyon szerelmes lesz...
2010. dec. 31. 20:03
 17/19 anonim ***** válasza:

örömmel hallom,hogy pozitívabban látod a dolgokat.

Ha valóban van tehetséged hozzá,és elszánt vagy,és teszel érte, bármi sikerülhet.

Felvettelek msn-re egyébként,ahogy kérted,de ma már nem nagyon leszek,mindjárt megyek el.

Tudod ezek a dolgok úgy néznek ki, hogy ha valakin rajta van a rózsaszín köd, akkor ha a szerelme kibukik, csak sajnálja és vigasztalja, felvidítja,együtt érez vele - de ha már kezd az illető elbizonytalanodni, bizony rosszat tesz, ha a párja kibukik és neki panaszkodik/"rajta vezeti le." Akkor a terhére lesz sajnos és kiválthat ilyen reakciót... De nyilván te azt hitted, szabad a pálya, nem tudtad,mi jár a fejében.

Tudod arra gondolj,nem azt kell bebizonyítani, hogy Te milyen elvetemülten szereted őt - azt valószínűleg tudja.

Azt kell neki "bebizonyítanod", hogy ő szeret Téged. :) Érted? Azaz légy önmagad, az, akibe anno beleszeretett. ne egy kibőgött szemű, hisztérikus,öngyilkosságon gondolkozó rakás szerencsétlenség, mert az senkinek nem vonzó... Fogd fel úgy,hogy ha őt nem is nyered meg újra, MAGADÉRT tedd meg, hogy helyrerázódsz és önmagad leszel újra.

Majd beszélhetünk, ha szeretnéd, puszillak és fel a fejjel! (hasonló helyzetben levő másik válaszadó is!)

2010. dec. 31. 20:57
 18/19 anonim ***** válasza:

"Azt kell neki "bebizonyítanod", hogy ő szeret Téged."

Ez jó :)

2010. dec. 31. 21:37
 19/19 anonim ***** válasza:
HOgy lehet 16 éves korig "sokat csalódni"?
2013. febr. 3. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!