Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek felhívjam időnként...

Szerintetek felhívjam időnként, vagy félreértené?

Figyelt kérdés

Vélemények, és tapasztalatok is jöhetnek. 23 éves lány vagyok, van egy fiú barátom, már hosszú-hosszú ideje: 8 éve. Sajnos évente egyszer tudunk találkozni, mert az ország két másik végén élünk. Főleg ímélben tartjuk a kapcsolatot. Nagyon jóban vagyunk, nagyon sok mindent tudunk egymásról, és sok bennünk a közös. Csodálkoznak is a szüleim, hogy maradhatott tartalma közöttünk a kapcsolat ennyi évig, ha nem tudunk találkozni, csak évente.

Most nemrég, úgy két hónapja bevallotta nekem, hogy sokszor többet érez irántam, mint barátság. 60%-ban barátiak az érzései, de a maradék 40%-ban mingig benne van a "lehetne több is". Akkor ezt megbeszéltük, hogy én nem is szeretnék vele párkapcsolatba belefolyni, és nem is lehetséges a táv miatt, de ha közel lennénk, én akkor sem akarnám. Gond nem lett belőle.

Most olyan csomag van a telefonomhoz, amin soha nem beszélem le a pénzem felét sem, és a következő hónapra átvinni pedig nem lehet. Ha már módom van rá, szeretném őt is felhívni úgy havonta kétszer, két hetente, hogy tudjak róla többet. (Van egy másik fiú barátom is, vele is beszélünk úgy két hetente telefonon. De ő soha nem akart engem párjának, én sem őt.)

Részemről ez baráti szeretetből, és érdeklődésből történne. Szerintetek jó ötlet? Vagy csak hiú reményeket keltenék? Mit gondoltok?

Természetesen őt is meg fogom kérdezni, hogy mi a véleménye róla. Csak attól tartok, nem mondaná meg nyíltan, ha nem akar telefonon beszélni velem, nehogy megbántson.

Csip-csup ügynek tűnik, de ő nagyon fontos nekem, és nem akarom elszúrni a kapcsolatunkat (barátit). Teljesen megdöbbentem a múltkor, mikor ennyi év után elmondta, hogy benne sok "lehetne több is ebből" érzés van.

Mit gondoltok?

2011. ápr. 15. 07:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Érthetően elmondtad, hogy nem akarsz többet, nem? Ha normális, ennyi is elég neki.
2011. ápr. 15. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!