Szerintetek miért nem hívott már vagy mikorra várható, hogy hív?
Sziasztok!
Leginkább férfiak tanácsát kérném, de nők válaszait is szívesen fogadom.
Közel 10 évet lehúztunk egymással a párommal.
Július 22.-én fogok világra hozni egy Kislányt.
Mióta kismama vagyok, rémálommál vált a kapcsolatunk.
Tegnap besokaltam. Jeleztem előtte telefonon, hogy beszélni akarok Vele. Kinyomta, hogy nem ér rá. Mondtam, ha nem hív vissza, hogy beszélhessünk, nem csinálok a számból ...-ot, kizárom és nem jön be, mert elég.
Tegnap amikor beakart jönni, annyit kérdezett, hogy hol a meglévő 4 éves lányunk és hogy kiadom e a laptopját. Mondtam, hogy a lányunk megvan és a laptop is. Ennyi.
Este felhívott, hogy még mindig nem engedem be. Megkérdeztem, hogy most megtalálta a számomat. Erre ordítva mégegyszer megkérdezte. Mondtam Neki, hogy még mindig Ő kiabál és kinyomtam. Aztán azonnal visszahívott volna, amikor kinyomtam és 24 órája nem hívott.
Várhatom még a hívását?
Mertha én hívom, gondolom semmi változása nem lesz.
Szerintetek miért nem hívott már vagy mikorra várható, hogy hív???
Én sajnos nagyon szeretem.
Nem szeretném egyedül nevelni a gyermekeimet.
Nagyon szeretném, ha megváltozna! De hogyan érjem ezt el?
Kommunikációra Ő nem képes.
szia :)
gondold át..énis elviselhetetlen voltama terhesség alat. ehet hogy nema pároddal an a gond:)
Egy ilyen embernek külön megköszönném, hogy nem hív.
Jesszus. Te meg majd a hormonok hatása alól szabadulva remélhetőleg kikerülsz a lila ködből. Így nem lehet élni, pláne nem gyereket nevelni. Ha rendes életet akarsz, ezt a drámát befejezed.
ajjaj. félek ebből bajok lehetnek.
én nem tudom eléképzelni, hogy ne hívnám fel a páromat 24 óráig. szerintem ne feszítsd a húrt, hanem hívd fel, engedd be és beszéljétek meg.
Miért lennék hisztis?
Sajnálom, hogy nem tudjátok a részleteket.
Én pedig eddig még nem bírtam befejezni Vele, de már rég bekellett volna.
Nem a párommal van a gond? Most írjak részleteket?
Az a baj, hogy sajnos Neki kellene befejeznie, nekem csak annyit, hogy még a végtelenségig tudjak nyelni, ne csak 4 évet. De már úgy érzem kikészültem és nem bírom tovább.
Ebből milyen bajok lehetnek szerintetek?
Ő nem hív fel. Én szoktam sajnos eddig is mindig hívogatni, de ilyen esetben elvárnám, hogy Ő hívjon.
Ezzel feszítem a húrt?
Nagyon szeretném Vele 4 éve megbeszélni, de Ő nem akarja sajnos.
Ha beszélni akkarsz vele mért nem engedted be a lakásba, ajton keresztűl gondolod a kibékülést?
Mért tiltod a gyerektől? Mért zárod el a túlajdonától így nem lesz semmi. Neked is engedni kell.
Megbeszélni az elmúlt években szerettem volna, de sajnos soha nem lehetett Vele!
Ha beakar jönni, miért nem hív?
NEM tiltom a gyermektől.
Nem az Ő tulajdona a lakás. Sőt semmi, mert mindig is külön kasszán voltunk sajnos. Sőt 3 évig én tartottam el, mert jól menő vállalkozóként ismerkedtünk meg.
Én már éveken át engedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!