Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nem hívott...

Szerintetek miért nem hívott már vagy mikorra várható, hogy hív?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leginkább férfiak tanácsát kérném, de nők válaszait is szívesen fogadom.

Közel 10 évet lehúztunk egymással a párommal.

Július 22.-én fogok világra hozni egy Kislányt.

Mióta kismama vagyok, rémálommál vált a kapcsolatunk.

Tegnap besokaltam. Jeleztem előtte telefonon, hogy beszélni akarok Vele. Kinyomta, hogy nem ér rá. Mondtam, ha nem hív vissza, hogy beszélhessünk, nem csinálok a számból ...-ot, kizárom és nem jön be, mert elég.

Tegnap amikor beakart jönni, annyit kérdezett, hogy hol a meglévő 4 éves lányunk és hogy kiadom e a laptopját. Mondtam, hogy a lányunk megvan és a laptop is. Ennyi.

Este felhívott, hogy még mindig nem engedem be. Megkérdeztem, hogy most megtalálta a számomat. Erre ordítva mégegyszer megkérdezte. Mondtam Neki, hogy még mindig Ő kiabál és kinyomtam. Aztán azonnal visszahívott volna, amikor kinyomtam és 24 órája nem hívott.

Várhatom még a hívását?

Mertha én hívom, gondolom semmi változása nem lesz.

Szerintetek miért nem hívott már vagy mikorra várható, hogy hív???

2011. máj. 19. 15:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
De miért akarod,hogy hívjon? Ha ennyire sz@r a helyzet, az egész kapcsolatot át kellene gondolni. Nekem úgy tűnik,hogy már alapvető, normális kommunikációra sem vagytok képesek! Az meg már régen rossz!
2011. máj. 19. 15:29
 2/12 anonim ***** válasza:
nem értem
2011. máj. 19. 15:31
 3/12 A kérdező kommentje:

Én sajnos nagyon szeretem.

Nem szeretném egyedül nevelni a gyermekeimet.

Nagyon szeretném, ha megváltozna! De hogyan érjem ezt el?

Kommunikációra Ő nem képes.

2011. máj. 19. 15:33
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Jesszus...lehet, hogy a hormonok, de szörnyen hisztis pics@nak képzellek el..
2011. máj. 19. 15:35
 5/12 anonim válasza:

szia :)

gondold át..énis elviselhetetlen voltama terhesség alat. ehet hogy nema pároddal an a gond:)

2011. máj. 19. 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Egy ilyen embernek külön megköszönném, hogy nem hív.

Jesszus. Te meg majd a hormonok hatása alól szabadulva remélhetőleg kikerülsz a lila ködből. Így nem lehet élni, pláne nem gyereket nevelni. Ha rendes életet akarsz, ezt a drámát befejezed.

2011. máj. 19. 15:44
 7/12 anonim ***** válasza:

ajjaj. félek ebből bajok lehetnek.

én nem tudom eléképzelni, hogy ne hívnám fel a páromat 24 óráig. szerintem ne feszítsd a húrt, hanem hívd fel, engedd be és beszéljétek meg.

2011. máj. 19. 15:45
 8/12 A kérdező kommentje:

Miért lennék hisztis?

Sajnálom, hogy nem tudjátok a részleteket.

Én pedig eddig még nem bírtam befejezni Vele, de már rég bekellett volna.

Nem a párommal van a gond? Most írjak részleteket?

Az a baj, hogy sajnos Neki kellene befejeznie, nekem csak annyit, hogy még a végtelenségig tudjak nyelni, ne csak 4 évet. De már úgy érzem kikészültem és nem bírom tovább.

Ebből milyen bajok lehetnek szerintetek?

Ő nem hív fel. Én szoktam sajnos eddig is mindig hívogatni, de ilyen esetben elvárnám, hogy Ő hívjon.

Ezzel feszítem a húrt?

Nagyon szeretném Vele 4 éve megbeszélni, de Ő nem akarja sajnos.

2011. máj. 19. 19:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha beszélni akkarsz vele mért nem engedted be a lakásba, ajton keresztűl gondolod a kibékülést?

Mért tiltod a gyerektől? Mért zárod el a túlajdonától így nem lesz semmi. Neked is engedni kell.

2011. máj. 19. 20:56
 10/12 A kérdező kommentje:

Megbeszélni az elmúlt években szerettem volna, de sajnos soha nem lehetett Vele!

Ha beakar jönni, miért nem hív?

NEM tiltom a gyermektől.

Nem az Ő tulajdona a lakás. Sőt semmi, mert mindig is külön kasszán voltunk sajnos. Sőt 3 évig én tartottam el, mert jól menő vállalkozóként ismerkedtünk meg.

Én már éveken át engedtem.

2011. máj. 19. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!