Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nem hívott...

Szerintetek miért nem hívott már vagy mikorra várható, hogy hív?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leginkább férfiak tanácsát kérném, de nők válaszait is szívesen fogadom.

Közel 10 évet lehúztunk egymással a párommal.

Július 22.-én fogok világra hozni egy Kislányt.

Mióta kismama vagyok, rémálommál vált a kapcsolatunk.

Tegnap besokaltam. Jeleztem előtte telefonon, hogy beszélni akarok Vele. Kinyomta, hogy nem ér rá. Mondtam, ha nem hív vissza, hogy beszélhessünk, nem csinálok a számból ...-ot, kizárom és nem jön be, mert elég.

Tegnap amikor beakart jönni, annyit kérdezett, hogy hol a meglévő 4 éves lányunk és hogy kiadom e a laptopját. Mondtam, hogy a lányunk megvan és a laptop is. Ennyi.

Este felhívott, hogy még mindig nem engedem be. Megkérdeztem, hogy most megtalálta a számomat. Erre ordítva mégegyszer megkérdezte. Mondtam Neki, hogy még mindig Ő kiabál és kinyomtam. Aztán azonnal visszahívott volna, amikor kinyomtam és 24 órája nem hívott.

Várhatom még a hívását?

Mertha én hívom, gondolom semmi változása nem lesz.

Szerintetek miért nem hívott már vagy mikorra várható, hogy hív???

2011. máj. 19. 15:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bocs de úgy tünik zsarolni próbálod így már régen rossz a dolog.
2011. máj. 19. 22:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha már évek óta bajotok van, miért is vagy most terhes a gyerekével?
2011. máj. 19. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!