Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van ez?

Figyelt kérdés
Volt már kapcsolatom fiúkkal. Éreztem más párszor hogy nem tudok egy bizonyos fiú nélkül élni meghalok ha nem láthatom imádom szeretem ha hív vagy ír akkor beleremeg a gyomrom stb. Viszont kis idő után egyik napról a másikra már nem szeretem nem szeretem ha hozzám ér hogy mindig ott van szinte már utálom. Ez mitől van ? 18/L

2012. aug. 23. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pszichopata vagy, ennyi
2012. aug. 23. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem te magad sem tudod eldönteni, hogy mit akarsz. Lehet hogy volt már "kapcsolatod" fiúkkal. De tuti nem voltál még igazán szerelmes, és komoly kapcsolatod sem volt. Ez azért van így, mert nem szeretted igazán. Lehet hogy nagyon vonzódtál hozzá ... de szerintem eltúlzod a dolgot. Ha úgy érzed hogy valaki hiányába belehalnál, az nem múlik el pár perc alatt.
2012. aug. 23. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
a fellángolás és a szerelem között időbeli külömbség van ! fellángolás: olyan mint a szerelem de csak néhány napig vagy egy hétig tart! a szerelem pedig olyan hogy ez a "fellángolás" hosszú ideig évekig vagy akár egész életen át tart... mert ugye ebből adódik hogy sokat tesz a másikért, rengeteg energiát beleől a kapcsolatba az ember és később ha el is múlik a szerelem sokan ezért nem tudnak könnyen túllépni mert tudják hogy túl sok volt benne a kapcsolatba... :D szóval szerintem esetedben csak pillanatnyi fellángolásokról lehet szó! mert a szerelem nem így van ahogy leírtad! :D
2012. aug. 23. 21:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyenek a nők! Ők maguk se értik magukat és elvárják hogy mi megértsük őket
2012. aug. 23. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!