Milyen processzort ajánlotok minecrafthoz intel téren ami már szaggatás mentesen vinné?
Figyelt kérdés
2020. márc. 16. 21:44
1/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem megemlíteni hogy mi az a minimum intel téren ami már képes lenne erre? Melyik az a proci ami már megfelelő lenne erre?
2020. márc. 16. 21:57
3/9 anonim válasza:
"Szaggatás mentesen" - nem, nem felejtetted el, csak másképp fogalmaztál.
Én i3-at javaslok legalább, esetleg pár erőbajnok Pentium közül valamelyik (szigorúan csak a 2 mag 4 szálasok). Alább nem érdemes adni, mert szaggatni fog a játék. Pentium-ból nem ismerem a jelenlegi felhozatalt, mert azt nem igazán követtem, a legutóbbi amire emlékszem az a G4560, de az már nem mostani cucc. Viszont most gyorsan ránéztem, A G5400 Pentium vonalról megfelelhet, vagy kiegészíted +8000-10 000Ft-al és veszel egy i3-9100F procit. Az már tutira viszi kompromisszummentesen is akár egy jó videókártya mellett.
4/9 anonim válasza:
Persze a javaslatom csak akkor érvényes, ha igaz a feltételezésem, miszerint a foglalat nem számít, mert nincs alaplapod fixen. Vagyis hát nem tértél ki rá, így nincs okom feltételezni, hogy foglalathoz lennél kötve, tehát hogy meglévő alaplaphoz keresel procit.
5/9 A kérdező kommentje:
Még nincs alaplap.
2020. márc. 16. 22:37
6/9 anonim válasza:
2. generációs i5 vagy 3.generációs i3, pentium g széria is viszi már.
7/9 anonim válasza:
Használtan ,vagy újat? Árkeret mennyi? Ezek a döntő kérdések!!
8/9 A kérdező kommentje:
Oda írtam hogy a minimum szóval az árkeret lényegtelen most.
2020. márc. 17. 04:09
9/9 anonim válasza:
Bár te intelt írtál a több szál jól jön a nagy területek töltésénél ez miatt én egy Ryzen 3600-at javaslok egy MSI B450 Tomahawk Max alaplappal és egy G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz F4-3000C16D-16GISB ram Kit-el.Mivel nem írtál árat ,így én egy olyan konfigurációt írtam ,amin tuti fix nem fog múlni ,hogy hogyan futtatja a játékot és még más modern címekkel is gond nélkül játszhatnál ,nyilván ennél olcsóbban is ki lehet jönni egy olcsóbb összeállítással ,de ezzel tényleg nem lenne sok évig gond. Ráadásul ez a gép időtálló lenne,mivel a mostani generációból még a 16 magos procival is elbír ,de a 12 magossal egészen biztosan illetve az idén jövő új generáció is bele fog menni valószínű.Míg intelnél ha vennél egy gépet az alaplap nem lenne elég erős a jelenlegi legerősebb procihoz,valamint az i9 9900K-nál jobb bele sem menne és az ahhoz való lap sokkal drágább lenne. Így viszont a Ryzennel lenne egy jó erős proci és egy bivalyerős lap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!