Miért szaggat az összes játék a gépemen?
Az összes játék szaggat a gépemen.Még az is ami régen futott szépen.Vettem bele új videokártyát(Geforce gt 710).És új RAM-ot is (4gb).Nem tudom mi a baja.
CPU:AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
RAM:4GB
GPU:ASUS Geforce GT 710
A proci lassan már őskövület, a ram mennyisége éppen csak belépő szint, a relatíve jobb videókártya pedig önmagában nem fogja felhúzni a konfigot.
Azért szaggat, mert ez egy öreg elavult konfig. Az lenne a fura ha nem szaggatna...
Konkrétan egy 2006 -ban gyártott prociról beszélünk. :D
A GT710 meg a legalja. Irodai gépekbe való.
Mit vársz még ettől a kövülettől? Örülj hogy a Windows nem szaggat rajta.
Ha a gép korához mérjük, a GT710 tisztességes teljesítményű kártya. Ha pedig a CoD 4 a mérce, az még egy jóval régebbi Geforce 6600-on is vígan eldöcög. Annak idején Radeon 9600 Pro-n pörgettem ki.
Ami a gép lassúságát illeti, ne próbálj rá friss Windowst tenni. Az utóbbi 1-2 év frissítései teljesen gallyra vágták a sebességét, ami leginkább korosabb gépeken jön ki, mint a tiéd.
Ezen a gépen én maradnék Windows XP SP2-n játékra.
A Windows 10 pláne gyilkos erre a gépre. A géped egy tök jó XP gép. Retrónak csak azért nem nevezném, mert ahhoz még fiatal, de mindenképp nosztalgia PC. Ha változtatni akarnék rajta, a GT710-et lecserélném egy Geforce 9600GT-re, hogy periódus korrekt legyen.
Ha napi szinten akarod használni, az új GT710 árát egy kevéssel megtoldva vehettél volna egy komplett PC-t i5-3450 alapon. Igaz videokártya abban sem lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!