Lehet, hogy az én gépemen is segítene a Windows 10?
Tesómnak lassú volt már nagyon a gépe akárcsak nekem. Ő évek óta húzta az újratelepítést (mert nem volt kedve lementeni a sok dolgát a gépéről). Már fagyott neki minden, akadozott. Tegnap lecserélte a Windows 7-et Windows 10-re, azóta ahogy figyelem hasít a gépe (neki valami 4-ik generációs i5 van benne, 8gb ram, 250gb-os régi Kingston SSD 5 tb írt adatmennyiséggel...).
Nekem is Win 7 van a gépemen, 16 gb ram, i7-6700K, 6 gb nvdia kártya, 500gb samsung ssd.
Nekem is már néha belaggolnak a játékok, akad a Windows, összeomlik a chrome...
Lehet segítene az én gépemen is az újratelepítés 10-re?
Bár én nem tudom hogy kell újratelepíteni vagy mi kell hozzá.
Nekem ugyanolyan van mint öcsédnek, vagyis 8 Gbyte RAM, i5 helyett egy kategóriával jobb, i7-es proci és duplaakkora winyó… én mondjuk eleve win10-zel előtelepítve vettem meg a boltba, az infós haver csak rátette az office-t meg egy programot, amire szükségem volt pluszba...
Mivel már megszűnt tudtommal a win7-ről való ingyenes frissítés lehetősége, ezért egy lemez kell és kész...
Bár én azt mondom, ha nem értesz hozzá, ne vágj bele...mert rosszul is kijöhetsz belőle...
Ha win 7-et újratelepítenéd akkor ugyanolyan gyors lenne, mint újkorábban.
És nem, nem segítenek a cleaner vagyis csodás "Tisztító programok".
Újratelepíted, utána tényleg gyorsabbnak fogod érezni.
Ha játszani is szoktál akkor win 10-et érdemes megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!