Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet, hogy az én gépemen is...

Lehet, hogy az én gépemen is segítene a Windows 10?

Figyelt kérdés

Tesómnak lassú volt már nagyon a gépe akárcsak nekem. Ő évek óta húzta az újratelepítést (mert nem volt kedve lementeni a sok dolgát a gépéről). Már fagyott neki minden, akadozott. Tegnap lecserélte a Windows 7-et Windows 10-re, azóta ahogy figyelem hasít a gépe (neki valami 4-ik generációs i5 van benne, 8gb ram, 250gb-os régi Kingston SSD 5 tb írt adatmennyiséggel...).

Nekem is Win 7 van a gépemen, 16 gb ram, i7-6700K, 6 gb nvdia kártya, 500gb samsung ssd.

Nekem is már néha belaggolnak a játékok, akad a Windows, összeomlik a chrome...

Lehet segítene az én gépemen is az újratelepítés 10-re?

Bár én nem tudom hogy kell újratelepíteni vagy mi kell hozzá.

2019. jún. 1. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet maga az újratelepítés segített a gépén, nem a Windows fajtája... azt mondtad sok éve nem telepítette újra, az induló és háttérben futó progik meg erőforrásokat vesznek el a játéktól.
2019. jún. 1. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanolyan van mint öcsédnek, vagyis 8 Gbyte RAM, i5 helyett egy kategóriával jobb, i7-es proci és duplaakkora winyó… én mondjuk eleve win10-zel előtelepítve vettem meg a boltba, az infós haver csak rátette az office-t meg egy programot, amire szükségem volt pluszba...

Mivel már megszűnt tudtommal a win7-ről való ingyenes frissítés lehetősége, ezért egy lemez kell és kész...

Bár én azt mondom, ha nem értesz hozzá, ne vágj bele...mert rosszul is kijöhetsz belőle...

2019. jún. 1. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább csak a friss rendszer miatt megy jobban. Néhány év és ez is ugyanolyan lassú lesz.
2019. jún. 1. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha win 7-et újratelepítenéd akkor ugyanolyan gyors lenne, mint újkorábban.

És nem, nem segítenek a cleaner vagyis csodás "Tisztító programok".

Újratelepíted, utána tényleg gyorsabbnak fogod érezni.

Ha játszani is szoktál akkor win 10-et érdemes megvenni.

2019. jún. 1. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Mégegy dolog: érdemes a dolgaidat nem az 500 gbyte ssd-re telepakolni, hanem azt az irdatlan nagy mennyiségű adatnak inkább vásárolni pluszban egy mobilwinyót, és arra rápakolni. Ha sok a hely, azt a windows is meghálálja azzal, hogy gyorsabb...
2019. jún. 2. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!