Le tudom cserélni a gépemen a Windows 10-et Windows 7-re?
A gépem adatai:
Core I5 4460 CPU 3.20GHz
8GB DDR 4 ram
250GB Samsung 860 EVO SSD
2TB WD Red HDD
NVIDIA GeForce GTX 750 videokártya
Realtek PCIe GBE Family Controller hálozat
Mert a Windows 7-en legalább le tudom tiltani a frissítéseket, es amíg az volt a gépen nem fagyott le sosem.
A 10 pedig minden bekapcsolásnál frissít, lassabban futnak rajta a programok, nem olyan stabil a gépen mint a 7 volt
Nem játszom rajta, grafikai dolgokra használom (adobe programok).
7-en egyszer sem fagyott ki a photoshop vagy illustrátor munka közben, mióta szervizben rátették a 10-et azóta legalább óránként összeomlik minden.
Pedig ez a 10-es még legális is, ami előtte volt Windows 7 azt én töltöttem le ncore-ról, és sokkal jobb volt.
Nekem is vannak gondok a win10-l.
A nagybátyám gépét és a sajátomat is újba kellet raknom, mert a drágalátos win10 frissítései el rontották a rendszert és mindig kék halál újraindult.
Tele van reklámokkal a startmenü, játékokat felrak stb.
Ennél a rendszernél az ingyenes Linux android is sokkal jobb nála ennél a f...s win10-nél. Mindenki térjen vissza win7-re 8.1-re vagy linux-ra, és többet nem lesz kék halál fagyás stb kond.
Ezért a f..s ért füzesek 20 ezret, hogy közbe tele van reklámmal, mi ez a fa...........ság.
Androidos telot meg vesszem semmi reklám nincs benne, pedig ingyenes rendszer, szintén a Linux is.
Most nagyon felhúztam magam ezért a rendszerért.
Win7-nél sose volt egy bajom sem.
Win10 is kémkedik utánad.
Ne beszélj hülyeséget, itt gyakorin soknak van gondja a win10-l. Ne magyaráz hülyeséget mindannyiunk gépe rossz.
Elmondom a véleményem és tapasztalatomat.
Mikkor feltelepítem a win10-t, egyből rakja fel a játékokat stb appokat a win10. :(
A Win 10 egy erőszakos, hirdetésekkel teli, gyári állapotában használhatatlan operációs rendszer, de néhány módosítás után (amiket egyszer kell megcsinálni) kapsz egy gyors, atomstabil, jól használható rendszert helyette.
Én ez alapján a leírás alapján szoktam telepíteni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!