Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Minecrafthoz milyen processz...

A Minecrafthoz milyen processzot vegyek, hogy ne szaggason végre?

Figyelt kérdés

A minecraft nagyon szaggat a legalacsonyabb beállításokon optifine mód mellett. És nem adja ki a blokkokat a játék amikor kütöm, és ez nagyon idegesítő...

A processzort 100% ra terheli optifine, és a legalacsonyabb beállításokon!!! Ja és a processzorokat sorra nyírja ki játék.. és nem győzöm venni 10 ezrekért...

Milyen processzort vegyek 2 magosat vagy 4 magosat?

Tudnátok ajánlani 1-2őt ami elviszi?

Processzor AMD am2 foglalat

#Minecraft #processzor #OptiFine #Minecraft szaggatás
2015. ápr. 20. 17:53
 1/6 Boti466 ***** válasza:
Nem inkább FM2 a foglalat?
2015. ápr. 20. 19:33
 2/6 Boti466 ***** válasza:

Ha FM2 a foglalat:

AMD A6-6420K 4.00GHz FM2

AMD A4-4020 3.20GHz FM2

2015. ápr. 20. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Inkább írd le a géped adatait. Lehet hogy inkább jobb videókártya vagy több memória kellene a gépedbe.
2015. ápr. 20. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha kinyírja a procit akkor meg vagy alaplap vagy hűtési problémája van a gépednek.
2015. ápr. 20. 20:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Nincs semmilyen hűtési problémája új proci hűtő van benne.

Gép adatok:

Alaplap: dell optiplex 740 enchanced

Cpu: AMD athlon x2 4000+ 2.1Ghz FOGLALAT: AM2

Ram: 8Gb DDR2

Videokártya: Nvidia Geforce 8800GT

2015. ápr. 20. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt van a minecraft készítőitől hogy milyen gép kell a minecraft futtatásához:

[link]

A cpu-d lassabb mint a minimum (bár a 4000 a nevében vmi effektív frekvencia, ami alapján meg még is jó).

Minimum Nvidia GeForce 9600 GT-t várnak a játékhoz, a tiéd ennél régebbi. Ez nem tudom lehet-e probléma, főleg hogy mindenhol azt olvastam hogy a 8800 jobb mint a 9600-as.

Az én gépemen (2.93Ghz CPU, ATI Radeon 5670) kis túlzással hasít a minecraft, sosem volt problémám vele, csak ha nagyon felvettem a render distance-t. Szóval szerintem mennie kellene rendesen a játéknak nálad is. Nézd meg hogy milyen java verziód van fent, pont a linken írják, hogy ha 64 bites oprendszeren 32 bites javat futtatsz akkor az problémát okozhat, illetve egyes java 7 verziókkal se megy rendesen a minecraft, sőt azt sem szereti ha több java verzió van telepítve. Hátha csak ez a baj.

2015. ápr. 21. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!