A Minecrafthoz milyen processzot vegyek, hogy ne szaggason végre?
A minecraft nagyon szaggat a legalacsonyabb beállításokon optifine mód mellett. És nem adja ki a blokkokat a játék amikor kütöm, és ez nagyon idegesítő...
A processzort 100% ra terheli optifine, és a legalacsonyabb beállításokon!!! Ja és a processzorokat sorra nyírja ki játék.. és nem győzöm venni 10 ezrekért...
Milyen processzort vegyek 2 magosat vagy 4 magosat?
Tudnátok ajánlani 1-2őt ami elviszi?
Processzor AMD am2 foglalat
Ha FM2 a foglalat:
AMD A6-6420K 4.00GHz FM2
AMD A4-4020 3.20GHz FM2
Nincs semmilyen hűtési problémája új proci hűtő van benne.
Gép adatok:
Alaplap: dell optiplex 740 enchanced
Cpu: AMD athlon x2 4000+ 2.1Ghz FOGLALAT: AM2
Ram: 8Gb DDR2
Videokártya: Nvidia Geforce 8800GT
Itt van a minecraft készítőitől hogy milyen gép kell a minecraft futtatásához:
A cpu-d lassabb mint a minimum (bár a 4000 a nevében vmi effektív frekvencia, ami alapján meg még is jó).
Minimum Nvidia GeForce 9600 GT-t várnak a játékhoz, a tiéd ennél régebbi. Ez nem tudom lehet-e probléma, főleg hogy mindenhol azt olvastam hogy a 8800 jobb mint a 9600-as.
Az én gépemen (2.93Ghz CPU, ATI Radeon 5670) kis túlzással hasít a minecraft, sosem volt problémám vele, csak ha nagyon felvettem a render distance-t. Szóval szerintem mennie kellene rendesen a játéknak nálad is. Nézd meg hogy milyen java verziód van fent, pont a linken írják, hogy ha 64 bites oprendszeren 32 bites javat futtatsz akkor az problémát okozhat, illetve egyes java 7 verziókkal se megy rendesen a minecraft, sőt azt sem szereti ha több java verzió van telepítve. Hátha csak ez a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!