Miért szaggat a hang bármilyen hanglejátszás közben Bluetooth-os hangszórón?
Korábban nem volt soha ilyen gond. Most új gép, WIN 10-zel, és nagyon idegesítő, hogy 20-30 másodpercenként a sony srs-xb32 hangszórón megakad a hang egy pillanatra.
Mi lehet az oka, hogyan lehetne kijavítani? Újraindítást, és le-fel csatlakozást próbáltam.
De hogy lesz akkor netem?:)
Vagy utána visszakapcsolhatom?
De az az érdekes, hogy soha nem volt ilyen más eszközöknél. Vagy lehet pont ez a gép azonos frekvencián kommunikál?
Nem lehet valahogy a frekvenciát állítani?
Azonos a sáv. Én azt javaslom, párosítsd a bluetooth-t, kezd el lejátszani valamit, majd indítsd újra a routeredet, a normálisabbak azonnal elkezdenek keresni indításkor és ha talál fennakadást az adott sávban (más eszköz is használja), akkor frekvenciát vált (nem kereken 2.4GHz lesz, hanem csak 2.398 GHz pl).
Uhh, köszi a segítséget, sztem jó lett, legalábbis az elmúlt 1 percben nem szaggatott. Király vagy.:)
Akkor gondolom majd a holnap megérkező wireless billentyűzet/egér kombónál is figyelni kell erre, mert az is 2.4 ghz-en működik a leírás alapján.
Ja értem. Akkor mégse olyan egyszerű ez a nagy kábelmentesítés.:)
A feleségemnek is ugyanolyan típusú wireless bill/egere van. Úgyhogy akkor lehet tényleg necces lesz.
Láttam már 5 ghz-es billentyűzeteket is, akkor az ebből a szempontból biztos jobb lett volna, hogy más frekvencián kommunikál. De miért nem lehet ezt állítani, vagy miért nem minden máson, ha ennyire kevés eltérés is elég lenne, ahogy egyik korábbi hozzászólásodban írtad?
Miért erőltetik ennyire a 2.4 Ghz-et?
De akkor, mivel a többi eszköznél ez nem fordul elő, még a 10 éves előző laptopomnál se, akkor csak az új gép lehet a hibás. Az új gépnek nem lenne megfelelő a bluetooh-a?
De hogy lehet a 10 éves gépnek jobb?
Most összekötöttem a hangalat a géppel, így tényleg tökéletesen szól. Csak így a vezeték nélküli hangfal "kicsit" elveszíti a funkcióját.:)
A wifit nem lehet más frekvenciára állítani kézzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!