Mi baja lehet a gépnek?
Helló! A probléma az lenne hogy bármit játszok, legyen az GTA V vagy GTA San Andreas, de az végig szaggat. 60FPS mindig fixen megvan, de 10 másodpercenként vagy gyakrabban van, hogy megáll a kép jó pár másodpercre és van hogy a rendszer is elég lassú amikor nem fut semmi a háttérben.
Alaplap: Asus M4N68T
Proci: AMD Phenom II X6 1055T 2,8 Ghz
RAM: 4GB DDR3 1600MHz (márkája nincs meg)
Videókártya: NVIDIA GeForce GTX 1050 2GB GDDR5 128-Bit
Tápegység: Approx APP550PS, 550W
Merevlemezek:
- Samsung HD502H
-Toshiba DT01ACA100
- WDC WD25
RAM nemrég 8GB volt, de tönkrement az egyik RAM, 2x4GB volt benne, ez már fél év alatt a második RAM ami tönkrement a gépbe, előtte is voltak ilyen problémák, csak nem ennyi, de ezek a szaggatások mindig egyre gyakrabban jelentkeznek.
Az pedig megint érdekes, hogy van hogy teljesen jól megy egy játék akár órákig is, de van hogy az első percben is szaggat nagyon. A hőfokok rendben vannak, proci játék közben max 40-45 fokon ment. HDD-k 30 fokosak, kondíciójuk 100-100-95%.
Mondjuk Bitfenix Formula 450-et.
---------------------
A 95-ös HDD-d valószínűleg már kuka lesz, a többi még menthető talán. Mentsd, ami menthető :)
És a tápegységtől vannak a mostani problémáim? Szaggatás, stb...
Mindenre gondoltam de a tápegységre nem, én úgy tudtam a tápegység nem vesz fel és ad le több áramot, mint amennyire szükségük van a hardvereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!