Mi lehet a baja az új gépnek?
Figyelt kérdés
Egy új gépet állítottam össze.:
asrock fatal1ty b450 gaming-itx/ac alaplap
ryzen 5 1600 processzor
2x8gb ddr4 3000mhz corsair vengeance lpx memória
sapphire rx 570 4gb VGA
FSP Hexa 400w tápegység
össze szereltem, mindent rendesen csatlakoztattam, és mikor elindítom, minden venti beindul yee, fél percig megy de nem ad képet meg semmit és újraindul. ezt folytatná a végtelenig. mi lehet a legnagyobb esély, hogy mi nem működik megfelelően ? proci,alaplap,ram ? netalán tápegység ?
2019. szept. 30. 10:23
1/4 anonim válasza:
Köss egy pc speakert az alaplapra, akkor hallani fogsz egy hibakódot (valahány csippanás), abból kideríthető, hogy mi a hiba.
2/4 anonim válasza:
Ha régebbi a táp akkor szerintem ott lesz a baj.
3/4 A kérdező kommentje:
vadiúj minden
2019. szept. 30. 12:46
4/4 CspCsj válasza:
Elsőre, az alaplap sarkában a CLRCMOS1 feliratnál a hármas tüskén lévő jumper-t (rövidzárat) áttenném 1-2 tüskékről 2-3 tüskékre, ~5 másodpercig, majd vissza.
Itt jobb alsó sarok: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!