Nem lenne baja így a gépnek, ezzel a vidikártyával?
A gépem: Intel celeron 2x2,50Ghz 2GB DDR2 ram, GeForce 405,
80GB HDD.
A videókártyát leszeretném cserélni egy GeForce GTX650-re (1GB DDR5). Nem hajtaná agyon a gépet a videókártya ezzel az összetétellel? Vagy inkább vegyek alaplapot procival (pl. ezt [link] meg még bele 8GB DDR3 ramot? Vagy Tudnátok segíteni Hogy 30 ezer forintból milyen "budget gamer" pc-t lehetne összehozni, ami legalább a lolt vinné minden probléma nélkül, meg gyors lenne a gép? Válaszokat köszi előre is! Lol-t vinné 4k-ban is FHD-ban (ezzel a procival 8 gb rammal meg ezzel a videókártyával). De szerintem olcsóbban is meglenne ha csak lolra kéne, kérlek, segítsetek hozzáértők! Mit kell nézni egy alaplapon? Mondjatok el mindent, köszi előre is... nem tudom hogy mit kell nézni, hogy mitől függ alaplap kompatibilis-e a videókártyával? Akkor a táppal? Gépházbna beleférne-e? STB! Ha tudtok linkeket is dobhattok! Köszi előre is <33
Ebből az első ami szerintem értelmes ebben az árban, igaz, egy tízessel több, mint 30, de hátha tudsz rajt alkudni, arról nem is beszélve, hogy ez már erősebb kártyával is jól elboldogul (Nekem ezzel a procival ment egy 1060 6gb gtx minden gond nélkül). A hiányzó részeket meg ki tudod pótolni a régi gépedből.
A rendszer energiaigénye nálam az említett kártyával, proci/vga tuning mellett ~320w.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!