Szerintetek jó gépnek számítana egy ilyen pc?
Figyelt kérdés
Honlapjukon nézelődtem laikusként jónak néz ki és árban még megfizethető számomra hogy 3-6 évig játék gépem lehessen egy ilyen a régim helyett.Néztem vannak plusz bele rakási lehetőségek azokból szerintetek megérné valamelyik esetleg?
2019. jan. 8. 11:25
1/18 anonim válasza:
Túlárazott és nagyon aránytalan, 2/3 ennyiért játékra erősebb gépet veszel, amiben legalább nem lesz veszélyes minőségű tápegység és húzásra alkalmatlan alaplap és húzásra kitalált CPU mellé. Fos.
2/18 anonim válasza:
Ja látom VS450 a táp, helyesbítés: nem veszélyes csak gyenge minőség, irodai gépbe való, nagyobb terhelésre alkalmatlan.
3/18 anonim válasza:
Szerintem túlárazott, mint az összes többi előre összerakott gép.
Valamivel olcsóbban össze lehet válogatni külön az alkatrészeket.
Egyébként 3-6 évig a 1060 nem fog kiszolgálni, max grafikán biztosan nem.
4/18 A kérdező kommentje:
Ez esetben segítetek nekem össze rakni egy gépet ilyen árban ami megfelelő esetleg? :)
2019. jan. 8. 11:33
5/18 anonim válasza:
Ha leírod, hogy mire szeretnéd használni (csak játék, vagy munkára is) akkor megoldható szerintem.
6/18 szántóvető válasza:
ha ennyi pénzed van akkor várd meg az rtx2060-at.ez kb az 1070 ti szintjét hozza és nem lesz nagyon drága.
7/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, a mostani gépem le esett 1xer azóta nagyon lassú és kerreg így használom 2 hónapja és szenvedek vele nagyon le akarnám váltani. Dolgozni nem dolgozok rajta csak játszok,torrent,film,internetezek :)
2019. jan. 8. 11:43
8/18 anonim válasza:
1080ti és ryzen 5 2600 jobban megéri
9/18 anonim válasza:
ryzen processzorok jelenleg ár/érték arányban legjobbak
10/18 szántóvető válasza:
akkor cseréld le a hdd-t egy 3 terrás hdd-re,amit aztán tovább tudsz vinni az új gépbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!