Szerintetek jó gépnek számítana egy ilyen pc?
Figyelt kérdés
Honlapjukon nézelődtem laikusként jónak néz ki és árban még megfizethető számomra hogy 3-6 évig játék gépem lehessen egy ilyen a régim helyett.Néztem vannak plusz bele rakási lehetőségek azokból szerintetek megérné valamelyik esetleg?
2019. jan. 8. 11:25
11/18 anonim válasza:
450 ezerért 1060?
Azt a 250 ezres gépekbe raknak. (Még abba sem, mert ott az RX 570/580 helyette)
Összeraktam 450-ért, játékban kb 3 szoros teljesítményű gépet:
12/18 anonim válasza:
Meg sem néztem, de eléggé eltaláltam, a kalkulátor szerint 0.09% bottleneck :D
13/18 anonim válasza:
Vagyis RTX 2080 al néztem mert a 2070 bem volt bent a kalkulátorban. Egyel gyengébb proci is bele férhet ha spórilni akarsz.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm aki linkelte az összerakását lehet ő lesz a nyertes fizetés után :D Már csak monitort kell találnom ami csodás lesz. :)
2019. jan. 8. 17:00
16/18 anonim válasza:
A táp már nem elérhető a PCX-nél ami a konfigomban volt. :(
De ha 20-30 ezer között nézel egy 600 wattosat akkor nagyon nem lehet mellényulni. Ajánlom, hogy modulárisat nézz.
17/18 anonim válasza:
és kihasználják a mai játékok a ryzen 7 2700-at ? Nem lenne elég egy Ryzen 5 2600x ?
18/18 szántóvető válasza:
az is bőven elég lesz még hosszú évekig.dehát ez van,sokan úgy vannak vele hogy minél több mag,annál jobb a gép játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!