Ha kiadunk ssd-n parancsokat nemlétező fájlok törlésére, az irásnak számít s csökkenti az élettartamát?
Nem értem milyen visszanyalt fagyiról írsz, de már holt biztos, hogy illik rád a kasu jelző. :) Marha rossz lehet neked létezni ezen a világon. :)
Jaj, míg el nem felejtem tessék, itt egy link, ha nem tudnád az mit is jelent. Na pás kis ördögbütyök :D
Na figyelj kérdező. Az emberekkel való beszélgetést inkább hagyjuk a te esetedben, mert csak pampogni tudsz.
Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten. Aki képes normális stilusban irni azzal én is ugy irok. De nektek mégis miért járna más mint ez??? Távozzatok innen s akkor megszunik a problémátok amit csak magatoknak köszönhettek. Sehol se irtam, hogy ilyen stilusban adott válaszra vagyok kiváncsi.
Akkor légyszíves tanulj meg kérdést feltenni!
1. Az eredeti kérdésedre ott a válasz az első oldal legtetején.
2. A "mire kell figyelni programozás közben" kérdésedre az imént válaszoltam.
Ennél több kérdést én nem látok tőled, csak 3 oldalnyi veszekedést. Nem tudom, hogy akkor ezek után mire vagy kíváncsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!