Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha kiadunk ssd-n parancsokat...

Ha kiadunk ssd-n parancsokat nemlétező fájlok törlésére, az irásnak számít s csökkenti az élettartamát?

Figyelt kérdés
2020. jan. 31. 23:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
63%

Nem értem milyen visszanyalt fagyiról írsz, de már holt biztos, hogy illik rád a kasu jelző. :) Marha rossz lehet neked létezni ezen a világon. :)

Jaj, míg el nem felejtem tessék, itt egy link, ha nem tudnád az mit is jelent. Na pás kis ördögbütyök :D

[link]

2020. febr. 1. 16:56
 22/33 A kérdező kommentje:

Na figyelj kérdező. Az emberekkel való beszélgetést inkább hagyjuk a te esetedben, mert csak pampogni tudsz.

Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten. Aki képes normális stilusban irni azzal én is ugy irok. De nektek mégis miért járna más mint ez??? Távozzatok innen s akkor megszunik a problémátok amit csak magatoknak köszönhettek. Sehol se irtam, hogy ilyen stilusban adott válaszra vagyok kiváncsi.

2020. febr. 1. 17:02
 23/33 A kérdező kommentje:
"Facepalm, na én léptem." Elöbb is megtehetted volna...
2020. febr. 1. 17:13
 24/33 A kérdező kommentje:
"Nem értem milyen visszanyalt fagyiról írsz," Esetleg olvass is mielött irsz s akkor érteni is fogod miről irsz... De leginkáb viselkedned kellene megtanulnod s akkor nem lesz neked kellemetlen a viselkedésed következménye.
2020. febr. 1. 17:15
 25/33 anonim ***** válasza:
Ha félsz tőle, hogy hamar tönkremegy, akkor vegyél Samsung SSD-t és csak windows-t és programokat tegyél rá (a többség szerintem így használja az ssd-ket otthoni környezetben). Utána 5-10 évig elfelejtheted, hogy van.
2020. febr. 1. 17:20
 26/33 A kérdező kommentje:
még mindig nem érted meg hogy nem félelemről, hanem informálodásrol van szo. minek hulyeségeket beleképzelni egy kérdésbe válasz helyett??? nem az volt a kérdés hogy mit vegyek, sokkal inkább arrol szol a kérdés hogy mire kell figyelni programozás közben.
2020. febr. 1. 17:31
 27/33 anonim ***** válasza:
Nem kell rá figyelni, hacsak nem SSD specifikus programot írsz (karbantartó program, fájlrendszer, stb.). Az operációs rendszer mindent csinál helyetted.
2020. febr. 1. 19:28
 28/33 A kérdező kommentje:
még mindig nem ez a kérdés
2020. febr. 1. 19:41
 29/33 anonim ***** válasza:

Akkor légyszíves tanulj meg kérdést feltenni!

1. Az eredeti kérdésedre ott a válasz az első oldal legtetején.

2. A "mire kell figyelni programozás közben" kérdésedre az imént válaszoltam.

Ennél több kérdést én nem látok tőled, csak 3 oldalnyi veszekedést. Nem tudom, hogy akkor ezek után mire vagy kíváncsi?

2020. febr. 1. 19:53
 30/33 A kérdező kommentje:
Attol hogy valaki irt valamit kétes stilusban mg irhat más normálisan. Ezt még a szabályzat se tiltja. A programozással kapcsolatos részt meg nem értetted meg. Valószinűleg azért mert nem értesz a programozáshoz igy nem tudod, hogy miről van szó.
2020. febr. 1. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!