Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen ötletnek számít, ha...

Milyen ötletnek számít, ha használtan vennék AMD Bulldozer vagy Piledriver processzort?

Figyelt kérdés
Úgy értem nem csökkent le drasztikusan az áruk, hogy megérje megvenni? Vagy Ryzen a minimum már? Ha igen, akkor melyik a minimum ajánlott, ha játszásról van szó?
2020. jan. 26. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen alkatrészei vannak már meg a gépnek?
2020. jan. 26. 20:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Mezei laptopom van és csak gondoltam egyet, hogy nem lenne érdemes használt alkatrészekből összedobni egy gépet, jelenleg egy processzort keresek.
2020. jan. 26. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez pl. korrekt vétel:

[link]

Mindenképpen Ryzenbe, azon belül is az első generációs Ryzen 5-t mondanám a jó választásnak mert azokból használtan egész jó ajánlatok vannak.(nyilván kevés van, ki kell fogni)

2020. jan. 26. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Miután 30 ezer körül újan kapható egy 6 magos 12 szálas Ryzen 5 1600 ami agyonveri az összes korábbi AMD procit így én nem adnék az alá. Használtan gondolom 20 25 körül is be lehet szerezni vagy ha mégis túl sok ez is akkor is mindenképp egy gagyibb Ryzent vennék egy normálisabb alaplappal mert később akár egy 4000 es Ryzenre is fejleszthetek
2020. jan. 26. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ mennyit költenél rá, ha kevés a many akkor egy régi I5.
2020. jan. 26. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az anyagiakat mond előbb abból tudunk csak mondani valamit.
2020. jan. 26. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A ryzen megváltás volt a bulldozer után minden tekintetben. Én nem vennék olyat csak vitrin mögé gyűjteménybe valami ritka példányt.
2023. febr. 25. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!