Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha kiadunk ssd-n parancsokat...

Ha kiadunk ssd-n parancsokat nemlétező fájlok törlésére, az irásnak számít s csökkenti az élettartamát?

Figyelt kérdés
2020. jan. 31. 23:28
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Ha nem létezik a fájl, akkor nem történik írás sem. Inkább pont ellenkezőleg: Olvasás történik, hiszen törlés előtt ellenőrizni kell, hogy létezik-e a fájl. Mivel nem létezik, ezen a ponton le is áll a törlés folyamata egy hibaüzenettel.
2020. febr. 1. 00:13
 2/33 P.O.C. ***** válasza:
84%
Minden túlaggódó SSD tulajnaknak, aki azt hiszi ez lesz élete utólsó SSD -je: Inkább szedjétek ki a gépből, és kereteztessétek be. :D
2020. febr. 1. 03:07
 3/33 A kérdező kommentje:
az neked túlaggódás ha utána járunk milyen használat mit okoz??? tán érdekelt vagy az ssd biznizben s az a jo neked ha ezeket a vevők nem tudják??? elég rövidláto uzletpolitika ez s a tisztességessége is megkérdőjelezhető
2020. febr. 1. 03:59
 4/33 anonim ***** válasza:
45%
Ajaj... kezdődik. Kérdező, tele van a net (a gyakori is) az ssd-k élettartamáról, használatáról szóló irományokkal. Amelyekből egyértelműen kiderül, annyira kell félteni, mint egy elefántot a porcelánboltban. Felesleges itt ilyen üzletpolitikás baromságokkal jönni ahelyett, hogy inkább utánanéznél a témának.
2020. febr. 1. 04:11
 5/33 anonim ***** válasza:
2-es: Ha már kezd elavulni az enyém, bizisten bekereteztetem :D
2020. febr. 1. 04:13
 6/33 anonim ***** válasza:
56%
Mondjuk én nem személyeskedtem, de ha neked ez a stílusod, legyen meg az örömöd. Gondoltam segítek és beszúrok pár jó és hasznos linket a témában, de ezek után fityiszt neked. De azért a google keresőt megtanulhatnád használni. :)
2020. febr. 1. 04:23
 7/33 anonim ***** válasza:
10k Forint egy rohadt ssd, nem értem mit kell félteni? Kajak mintha több milliós érték lenne, úgy hisztiznek itt egyesek.
2020. febr. 1. 10:34
 8/33 A kérdező kommentje:
Utalj 10K-t a számláma, s el va intézve.
2020. febr. 1. 11:18
 9/33 anonim ***** válasza:

A rendszer háttérben futó folyamatai sokkal jobban fogják terhelni az SSD-t, mint ha nemlétező (vagy létező, mindegy) fájlokat törölsz néha. És ahogy már írták, csak olvasás kell az ellenőrzéshez, olyankor nincs mit írni.

Nem gonoszságból, de kb. mintha azt kérdezné valaki, hogy ha egy autóval többet kanyarodik jobbra mint balra, akkor az csökkenti-e az autó élettartamát.

2020. febr. 1. 11:41
 10/33 A kérdező kommentje:
Csakhogy ha elenörzöm programbol, hogy van e file, az is terheli a rendszert. És válaszolva, ha többet kanyarodunk valamilyen irányba mint kéne az jobban terheli az autot, mert akkor a másik irányba is kell ugyanannyit kanyarodni, hogy kompenzáljuk, s igy több lesz a kanyar is a megtett ut is s az uzemanyag is. Az a te bajod, hogy nem célirányosan gondolkodsz. nyilván ha valaki csak vaktában megy ide oda s többet kanyarodik balra majd egyszercsak megáll ott ahol van, ott mindegy mikor merre kanyarodott.
2020. febr. 1. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!