Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kézzel rajzolt szövegdobozt...

Kézzel rajzolt szövegdobozt szöveggel körbefuttatni hogyan lehet?

Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 09:34
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/129 A kérdező kommentje:
Stimmel. Most még az utolsó lépést kell kipróbálnom, de mivel időzavarban vagyok (sok az egyéb dolgom), ez sem azonnali művelet lesz.
2014. okt. 9. 09:03
 62/129 A kérdező kommentje:
Normális az, hogy a Képfeltöltés-nél a feltöltendő kép neve (pl. Névtelen) helyett az jelenik meg hol található, beleértve az én felhasználói nevemet is. Mert én a nevemet nem szándékozom közzétenni!
2014. okt. 10. 11:24
 63/129 A kérdező kommentje:
Amikor a rajzot (szöveggel körbefuttatott ábra) elmentem, a Képek mappába kerül, Névtelen címen és nincs utána írva, hogy JPG vagy PNG. Ilymódon nem tudom áttenni ezen a néven a kepfeltoltes.hu weboldalra. Ezzel mit lehet kezdeni?
2014. okt. 10. 11:36
 64/129 A kérdező kommentje:
Ja, és még egy kérdés: A "Paint"-ból hogyan lehet törölni fölösleges képeket, mert van olyan, ami nem jelent meg a "Képek" mappában?
2014. okt. 10. 11:55
 65/129 A kérdező kommentje:
Na, meglett a hiányzó kép is a Képek mappában, töröltem is, ez is rendben, már csak az hibádzik, hogy nem megfelelő néven jelenik meg a képfeltöltéskor a kép, hanem így: C:\Users\Nevem\Pictures\Névtelen.jpg. Elég lenne a Névtelen.jpg, de sajnos, nem így mutatkozik a Paint tartalomjegyzékében, hanem mint: "Névtelen", jpg nélkül. Vagy ez így normális a Windows 7-ben?
2014. okt. 10. 12:10
 66/129 CspCsj ***** válasza:

A kepfeltoltes.hu oldalon, feltöltés után nem jelennek meg a személyes adatok (csak ha maga a kép már előtte tartalmaz ilyesmit, abból meg neked kell kivágni a Paint programmal).

A windows rendszer az ismert kiterjesztéseit elrejti (amikhez program van társítva), de megjeleníthetőek.

[link]

2014. okt. 10. 12:59
 67/129 tabaki ***** válasza:
Borzasztó ez, Kérdező, nem bántásnak szánom, de komolyan szörnyű... Te eddig soha semmit nem csináltál még számítógépen?
2014. okt. 10. 13:45
 68/129 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy ilyen műveleteket még soha nem csináltam (csak Wordben írogattam), és vannak dolgok, amiket az sem tud, aki nekem ezt a PC-t összerakta. Ilyen kérdések kapcsán - ha belebonyolódok - tudok csak igazán valami újat tanulni, mert ezeket sehol nem oktatják. Az a jó, ha van egy-két türelmesebb segítő, aki válaszol egészen közönségesnek tűnő kérdésre is. Így én is mélyebb ismeretekhez juthatok és ezt igyekszem kiaknázni. Sajnos másképp nem megy a tanulás, mint konkrét probléma kapcsán, ha kérdés merül fel.
2014. okt. 10. 17:18
 69/129 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam az ajánlott megoldást, a jpg kiterjesztés meg is jelenik, de a kép neve előtti, helyére utaló adatok úgyszintén, ahogy már írtam, a nevemmel együtt. Már csak ezt kéne valahogy kiküszöbölni és fel tudnám rakni a körbefuttatott szövegdobozzal szerkesztett képet, mert azt már megtanultam, köszönet érte!
2014. okt. 10. 17:48
 70/129 A kérdező kommentje:
Meg aztán - gondolom - tudjuk, miért vagyunk itt? Hogy oktondi kérdéseket tegyünk fel és normális válaszokat kapjunk rájuk. Igen, ez valóban szörnyűség! :)
2014. okt. 10. 18:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!