Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kézzel rajzolt szövegdobozt...

Kézzel rajzolt szövegdobozt szöveggel körbefuttatni hogyan lehet?

Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 09:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/129 A kérdező kommentje:
Szám.technikus ismerősöm azt mondta, hogy a Wordben az Enter működésmódja - hogy egy sort kihagy - alapbeállítás, nem érdemes vele variálni. Akkor ennyiben maradunk.
2014. okt. 7. 12:10
 52/129 A kérdező kommentje:
2014. okt. 7. 17:18
 53/129 tabaki ***** válasza:
Újabb érv a LibreOffice mellett...
2014. okt. 7. 17:30
 54/129 CspCsj ***** válasza:

Sort kihagy? Enter=Bekezdés. Bekezdésenként pedig lehet térközt állítani (előtte-utána), lehet hogy ennek a beállításnak az alapértelmezése túl nagy, vagy pedig létező dokumentum megnyitásánál a dokumentumban már több helyen átállították.

A LibreOffice szerintem is egyenrangú versenytárs.

2014. okt. 8. 00:05
 55/129 A kérdező kommentje:
Úgy áll a helyzet, hogy nálam (Windows 7 Professional-ban) másképp néz ki a Word Fájl menü tartalma és ha megnyitom, a Képfeltöltés ablak kinézete is. Így egyelőre nem tudok képet feltölteni, pedig szerettem volna megmutatni ezt a tényállást, hogy mit lehetne belőle kihozni. Egyelőre tanácstalanul állok a probléma előtt.
2014. okt. 8. 10:06
 56/129 CspCsj ***** válasza:

A Word Fájl menü máshogy néz ki? Mivel én a Paint program Fájl menüjének képét mutattam meg, így ahhoz képest tényleg eltér.

Most csak XP-s gépnél ülök. Ezen így néz ki:

[link]

A képfeltöltésnél írtam, hogy reklámblokkoló bővítményt használok (AdBlock), így nálam reklámok nélkül jelenik meg a kepfeltoltes.hu weboldal.

2014. okt. 8. 12:27
 57/129 A kérdező kommentje:

Nálam a Paint programnak másként néz ki Fájl menü fejléce ("Fájl" szó helyett csak egy ikon szerepel, ami ránézésre nem értelmezhető), nem pedig hasonlóan a Word-höz. Így nem vagyunk teljesen közös nevezőn. Viszont most belemenve, itt is megtaláltam a "Mentés másként" parancsot és ez előadja a menthető képek típusait. Így most egy lépéssel előbbre jutottam a megértés terén, megint okosabb lettem, jó, hogy beszéltünk a témáról.

Most már úgy tűnik egy megoldatlan probléma maradt, ez pedig a "Képfeltöltő" oldal megjelenésmódja, ami eltér az általad bemutatottétól. A fejléc is más, és alul a linkek helyén is másképpen van a kinézet. Vajon hogy fogok itt zöld ágra vergődni? Lehet, hogy még beszélnünk kell róla.

2014. okt. 8. 17:33
 58/129 A kérdező kommentje:
Amit most linkkel bemutattál, az az én általam feltöltött kép lehet, mert ismerős a "Hely: Dokumentumok" és lent a "Fájlnév: Dok1.docx". Ezt én állítottam elő.
2014. okt. 8. 17:40
 59/129 tabaki ***** válasza:

Nem gondoltál arra, hogy más oka is lehet a hasonlóságnak, például, hogy ugyanazt a programot használjátok? Bájos elképzelés, hogy az egyedi azonosítás érdekében ott, ahol nálad "Hely:" szerepel, CspCsj gépén "Mappa neve:", az enyémen meg mondjuk "Hova akarsz menteni, pupák?" feliratot helyezne el a Word, az alapértelmezett dokumentumnév pedig a puritán "a.docx"-től a "Mi a fenét kell nekem annyit mentenem?.docx"-ig bármi lehetne, ami a programnak eszébe jut. Nekem tetszik az ötlet, de a kevésbé lobogó szellemű művészlelkek jobb' szeretik a fantáziátlanabb, de tanulható szoftvereket :(

Alig hiszem, hogy CspCsj a te képedet kaparintotta volna meg, mert a linkeden semmiféle kép nincs, csak a kepfeltoltes.hu kezdőoldala jön be, az viszont korrekt módon, tehát végre ott jártál, ahol kellett. Most már ne törődj a küllembéli eltérésekkel, csak töltsd föl a képedet, és a bemutatott módon másold ide a címét a "Link a képhez" vagy "Direkt link a képhez" sorok valamelyikéből.

2014. okt. 8. 19:32
 60/129 CspCsj ***** válasza:

Igaz, a Win8-as Paint-től picit eltér a Win7-es, itt egy összehasonlítás:

[link]

2014. okt. 8. 20:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!