Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kézzel rajzolt szövegdobozt...

Kézzel rajzolt szövegdobozt szöveggel körbefuttatni hogyan lehet?

Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 09:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/129 A kérdező kommentje:

Na, most kezdődik a tánc! Zip program letöltés és adaptálás címmel. Útbaigazításokat fogok kérni.

1.) Letöltve: PhotoFiltre 7.1.2. - English version in zip format (5.3 Mb)

Portable version for USB drive.

Letöltött alak: PhotoFiltre7-en.zip. Ezt megnyitva:

PhotoFiltre7 mappa az asztalra lett áthúzva. megnyitva a tartalma: 13 elemből áll. Utolsó StudioEN.plg átnevezése megtörtént zStudioEN.plg-re.

2.) Magyarító változat letöltve StudioHU.zip néven. Ez is az asztalra került a PhotoFiltre7 mappa mellé.

3.) Most mi a következő lépés? Csak a következő, mert egyes lépésenként tudok csak haladni tovább. Ugye, ki kéne bontani 2.) StudioHU.zip-et az előbbi 1.) mappába, de ez hogyan rakható oda be: megnyitás előtt vagy után?

2014. okt. 17. 10:31
 122/129 CspCsj ***** válasza:

Korábbi hozzászólásomból a ZIP kicsomagolásra a második módszert ajánlom: duplaklikk a StudioHU.zip fájlon, jobbgomb a StudioHU.plg fájlon és Másolást válaszd. Belépsz a kicsomagolt PhotoFiltre7 mappába és valahol az üres háttéren jobbgomb és Beillesztés választása.

Ezután indítva magyar nyelvű lesz a PhotoFiltre7.

2014. okt. 17. 10:59
 123/129 A kérdező kommentje:

Oké! Én beraktam a kész mappát a Számítógép > Helyi lemez (C:)-be. Parancsikont kitettem az asztalra.

Csakhogy:

A fájl megnyitásakor ablak jelenik meg, benne:

"A szoftver gyártója nem ellenőrizhető. Biztosan futtatni szeretné ezt a szoftvert?"

Alul: "Ez a fájl nem rendelkezik a gyártót igazoló érvényes digitális aláírással."

Kérdésem: Megbízható ez a szoftver?

Ja: és az asztalon maradt 2 zip mappát (amikből kiindultam) törölhetem?

2014. okt. 17. 11:31
 124/129 CspCsj ***** válasza:

Kicsomagolás után természetesen törölhetőek a ZIP fájlok.

Digitális aláírás nem ingyenes, (ráadásul évente meg kell újítani) így kisebb projektek (főleg ingyenes programnál) nem költenek rá.

Microsoft oldalról:

A digitális aláírás egy elektronikus biztonsági jelzés, amely azonosíthatja az alkalmazás gyártóját, vagy arra vonatkozó információkat szolgáltathat, hogy valaki módosította-e az alkalmazás eredeti tartalmát.

2014. okt. 17. 12:27
 125/129 tabaki ***** válasza:
A Windows a CspCsj által elmondottak okán rengeteg programnál jelez. A PhotoFiltre évtizedes múltú, ismert program, régóta üzemelő, saját honlappal. Nincs mit félni tőle, ha közvetítők nélkül, a saját oldaláról töltöd le.
2014. okt. 17. 13:18
 126/129 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm. Most már csak az van hátra, hogy használatba is vegyem a programot, amit, ha megnyitok, úgy látom, magyarul van és rendelkezésre áll és vár. Alapkérdésem: hogyan kell használni? Ha ezt kivesézzük, remélhetően nincs több kérdésem (ebben a témakörben).
2014. okt. 17. 13:52
 127/129 A kérdező kommentje:
Tehát, most már csak arra vagyok kíváncsi, mit tud ez a program, hogyan és mire használható? Aztán lezárjuk ezt a kérdéskört, mert tényleg ÓRIÁSI (rekordgyanús) lett. 
2014. okt. 17. 19:09
 128/129 CspCsj ***** válasza:

Ez túl nagy téma, de mások már készítettek leírásokat a PhotoFiltre-hez:

[link]

[link]

Ezeken az oldalakon sok konkrét képszerkesztési feladat megvalósítása is megtalálható.

Sok sikert a gyakorlatozáshoz!

2014. okt. 17. 21:55
 129/129 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2014. okt. 18. 12:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!