Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kézzel rajzolt szövegdobozt...

Kézzel rajzolt szövegdobozt szöveggel körbefuttatni hogyan lehet?

Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 09:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/129 A kérdező kommentje:

Itt a kód, de hol a figura? Ez nekem kissé kínaiul van.

2014. okt. 16. 11:29
 102/129 A kérdező kommentje:

Ahá! Szóval a kód helyett a figura jelenik meg!

2014. okt. 16. 11:32
 103/129 A kérdező kommentje:
Köszi! ☺
2014. okt. 16. 11:34
 104/129 tabaki ***** válasza:

Véletlenül most is kéznél van egy Word, én is megpróbálom Ctr+C/Ctrl+V-vel:

2014. okt. 16. 11:34
 105/129 tabaki ***** válasza:

Na, itt a vége, fuss el véle! Maradok a LibreOffice-nál meg a kódoknál.

☺☺☺☻☻☻☺☺☺☻☻☻☺☺☺☻☻☻

2014. okt. 16. 11:40
 106/129 tabaki ***** válasza:
Ma semmi sem sikerül...
2014. okt. 16. 11:43
 107/129 A kérdező kommentje:

Most segítséget kérek, mert meg szeretném tanulni a következőket:

A PhotoFiltre-Studio "StudioHU zip" formában a Dokumentumok között van, pedig biztosan nem ez a legjobb helye. Ide a Letöltések mappa tartalma közül raktam át. Hova célszerű tenni és kicsomagolni, illetve hogyan csomagoljam ki? Meg nyilván a parancsikonját is ki kell tenni az asztalra, azt sem tudom, hogyan megy?

Ha a szám.tech. ismerősömet kérném meg, az megcsinálná, de én akkor tudatlanságban maradnék, mert ő nem szeret "taní-tani", mint József Attila. ☺

2014. okt. 16. 11:52
 108/129 A kérdező kommentje:

Csináltam valamt, kérdés: megjelenik-e?

[link]

Megjelent!

2014. okt. 16. 12:15
 109/129 tabaki ***** válasza:

Gratulálok, újabb oklevél...

Ami a PhotoFiltre Studiot illeti, szerintem legalább olyan jó ingyenes programokat is letölthetsz. Ha valamiért ragaszkodol a PhotoFiltre-hez, Kezdőként biztosan elég neked a PhotoFiltre (nem Studio) 7.1.2, amely persze egy régebbi változat, de legalábbis magánhasználatra ingyenes, és a legfontosabbat, a rétegkezelést már tudja. Ami nálad van, az fájlnév alapján nem maga a program, csak a magyarítása. Nem tudom, honnan való, mindenesetre lehetőleg mindig saját oldalról érdemes letölteni, esetünkben:

[link]

Javaslom a második, portable verziót, azt oda csomagolod ki, ahova akarod, és utólag is átrakhatod akárhová.

Ezen az oldalon találsz hozzá magyarítást:

[link]

A program itteni változata már nem ingyenes, csak 30 napos próbaverzió! A nyelvi fájl viszont használható a 7.1.2-ben is. A magyarítás egyszerű: Miután valahova kibontottad a programot, a letöltött StudioHU.zip fájl tartalmát bontsd ki ugyanebbe a könyvtárba. A program az ábécé-sorrendben első nyelvi fájlt tölti be, ezért vagy töröld a StudioEN.plg fájlt, vagy nevezd át mondjuk zStudioEN.plg-re, hogy az legyen a későbbi.

Másfelől viszont nem kell leragadnod a PhotoFiltre-nél, bőven vannak jobb -- és korlátozás nélkül ingyenes -- szoftverek is. Itt emlegetek néhányat:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

2014. okt. 16. 13:27
 110/129 tabaki ***** válasza:

"bőven vannak jobb..."

Ezt nem kellett volna, a PF sokat tudó, jó progi. Pardony.

2014. okt. 16. 13:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!