Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kézzel rajzolt szövegdobozt...

Kézzel rajzolt szövegdobozt szöveggel körbefuttatni hogyan lehet?

Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 09:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/129 A kérdező kommentje:

Kedves CspCsj: kérdéseim lennének hozzád, mert több probléma adódott ahogy próbáltam lekövetni, amit írtál mint képfeltöltési eljárásmódot:

1. probléma: Kijelölt dobozobjektumot nem futja körül a szöveg, mindegy mit jelölök ki. Csak felett és alatta jelenik meg a szöveg.

2. probléma: Hogyan kell a széleket levágni, ha kézzel, akkor girbe-gurba lesz. És melyik Kezdőlapra mentél vissza (a Paintéra?), és hol a Kijelölés? Hogyan vágtad körül? Nekem nehezen sikerül.

3. Probléma: Fájl menüben Mentés másként pontjában nem szerepel PNG fájl, sem pedig JPG, de BMP sem. Ilyenkor mi van? Marad Word dokumentum?

4. Probléma: Megnyitottam a Képfeltöltés weboldalt, de nem igazodom el rajta. Hogyan keressem elő a feltöltendő fájlt? Jobb felső sarokban van egy vízszintes üres mező és mellette felirat: Search Ads. De nem tudom a feltöltés módját.

2014. okt. 1. 16:32
 22/129 CspCsj ***** válasza:

Mindjárt csinálok képsorozatot és küldöm a linket.

(Win8-as gép van most előttem, szóval ha WinXP-t használsz az más, de azt csak később tudom)

2014. okt. 1. 16:45
 23/129 tabaki ***** válasza:

""Kedves CspCsj...""

Bocs, hogy válaszolok, de hátha így is jó:

"1. probléma: Kijelölt dobozobjektumot nem futja körül a szöveg, mindegy mit jelölök ki. Csak felett és alatta jelenik meg a szöveg."

Először vegyük a 0. problémát: Hol "jelöltél ki" bármit is? A Formátum menü körbefuttattási alpontjait próbálgattad végig?

"2. probléma: Hogyan kell a széleket levágni, ha kézzel, akkor girbe-gurba lesz. És melyik Kezdőlapra mentél vissza (a Paintéra?), és hol a Kijelölés? Hogyan vágtad körül? Nekem nehezen sikerül."

Neked nem kell levágnod semmit. Ha már a Paintbe bele tudtad rakni a képernyőképet, egyszerűen mentsd el, és kész.

"3. Probléma: Fájl menüben Mentés másként pontjában nem szerepel PNG fájl, sem pedig JPG, de BMP sem. Ilyenkor mi van? Marad Word dokumentum?"

Mivel a Paintből kéne mentened, számomra legalábbis furcsa, hogy a legismertebb képformátumokról nem tud, de a Word-mentést felkínálja. Gyanús, hogy valamit nem pontosan értettél meg.

"4. Probléma: Megnyitottam a Képfeltöltés weboldalt, de nem igazodom el rajta. Hogyan keressem elő a feltöltendő fájlt? Jobb felső sarokban van egy vízszintes üres mező és mellette felirat: Search Ads. De nem tudom a feltöltés módját."

Ezt a problémát már végképp nem értem. Itt a kepfeltoltes.hu oldala:

[link]

Az egész oldal a fájlok feltöltésére szolgáló Tallózás gombokkal van tele. Én speciel Search Ads mezőt nem látok (mit is keresne egy magyar honlapon?), de ez részletkérdés. Rányomsz az egyik Tallózás gombra, megkeresed a Paintből mentett képernyőt, utána ráklikkelsz a Feltölt gombra. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez hol futhat zátonyra.

2014. okt. 1. 17:06
 24/129 tabaki ***** válasza:

@CspCsj:

Bocsi, hogy beleártottam magam a bizniszedbe...

2014. okt. 1. 17:08
 25/129 A kérdező kommentje:

Itt cifra problémák, meg nem felelések és egyet nem értések vannak. Windows 7 Profesional-lal dolgozom.

A képfeltöltés weboldala meg nálam nem úgy néz ki, mint amit tabaki kolléga bemutatott, ezt sem értem, hogy miért?

2014. okt. 1. 17:17
 26/129 A kérdező kommentje:
Szóval egyértelmű, hogy nem egy malomban őrlünk. Nálam Képfeltöltés címen egy csúnya sötét oldal jelenik meg, semmi választási lehetőséggel: csak menüpontok vannak rajta sárga betűkkel, tehát nem azonos az itt bemutatottal.
2014. okt. 1. 17:30
 27/129 A kérdező kommentje:
Sehol semmi Tallózás gomb. Nálam ez nem az a Képfeltöltés weboldal, ami kéne, hogy legyen! Meg vagyok lőve!
2014. okt. 1. 17:33
 28/129 tabaki ***** válasza:
Legalább másoltad volna ide a címét! Biztos, hogy a második lapon közölt linkről ugrattál oda?
2014. okt. 1. 18:24
 29/129 CspCsj ***** válasza:

@tabaki:

Inkább én kotnyeleskedtem bele... ;)

Bocs a késésért, de közben hoztak egy teherautó fát.

Itt az első képsor, "Word 2010 egyszeregy":

[link]

A második kép előtt töltöttem fel szöveggel, azt nem mutatom.

Ami fontos lehet: úgy jelöltem ki a szövegdobozt, hogy csak a keretre kattintottam, így nem villog benne a kurzor.

A sorozat nemsokára következő részei:

- "Paint alapfokon"

- "Az Internetes képfeltöltés rejtelmei"

2014. okt. 1. 18:38
 30/129 A kérdező kommentje:

Ezek vannak:

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 1. 18:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!