Fagyás másodpercekre, miért?
A proszeccor nem válaszol a pár másodperc alatt.
Nézd meg milyen programok futnak a háttérben, ami felesleges azt vedd ki az autómatikusan idulók közül.
Egy rendszertisztítást is lefuttathatsz pl.: ccleanerrel vagy inkább ashampoo winoptimizerrel.
A hardvereid drivereit frissítsd a legfrissebbre.
Ha nem akarsz drivereket keresgetni, akkor használhatoad a driver magician-t,vagy az iobit driverboostert, ezek megkeresik és telepítik a legfrisseb drivereket.
Néztem a feladatkezelőt, nem fut komoly terhelést okozó program. Talán valamelyik hardver nem működik rendesen, hardver vagy driverhiba miatt. Például nem válaszol az OS kéréseire. A HD sentinel szerint az OS-t tartalmazó HDD-vel 162 alkalommal volt probléma az adatkapcsolatban.
Az eseménynaplóban sok DCOM hiba van. Emellett figyelmeztetés ezekről: HECI interface reset, e1iexpress, disk.
Win8.1 64bit az OS
A gép pedig egy használtan vett Lenovo márkás gép:
Q9650, G31, 4GB DDR2
HDD kábelt igazítsd meg! Táp márkája, típusa?
Más hiba a HDSentinel szerint?
Próbáltam igazítani a kábeleken, de helyén volt, nem volt mit igazítani. HD Sentinel szerint nincs más hiba, 100/100 a HDD. A kábeligazgatási kíérlet után is előfordul a hiba.
Ha megy a netes rádió mintha gyakrabban fagyna.
A táp Liteon márkájú, a típusszámát nem tudtam kivenni, azt sem láttam hány wattos, csak rövid ideig tudtam nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!