Random belassulás! Mi lehet az oka?
A gépem :
AMD FX 8320
Asrock 970 extreme 4
Sapphire R9 270x 2GB
Corsair 2x4GB
Samsung EVO840 120GB
A probléma:
Google Chrome böngészőt használok és egyszerre több ablak nyitva van. Elég gyakran előfordul, hogy használat közben lefagy. Megáll a betöltés, nem reagál, de az egér mutató mozog. Majd gondol egyet és ujra megy minden tovább.
Játék közben is észrevettem (WOT) hogy gondol egyet a PC és lecsökken az fps 10 körülire és kb annyi ideig mint a böngészes fagyás fennáll ez a helyzet...van hogy utánna visszaugrik 40 körülire, de van hogy ugymarad 10-20 közt.
Olvastam olyat, hogy lehet h a táp gyenge..nem tudom, h van e köze hozzá ...
CoolerMaster Silent Pro M2 420W ( kicsinek tűnik, de azt mondták bőven elég, mert "80 Plus Bronze" minősitést kapott. )
Várom az ötleteket és köszönöm a segítséget !
Eset fut rajta és lehet h a defender sincs kikapcsolva.
Azt kifelejtettem, h ujratettem az OP rendszert és a szűz OP nél is ez van.
Mindj megném amit javasoltál.
Kikapcsoltam a defendert, meglátjuk, lesz e változás.
Sajnos ezt nem tudom mikor fog kiderülni. :)
Ugyan ugy megmaradt a probléma.
A megnyitott oldalak közt tudok lépkedni, de nem reagálnak, csak forog a karika, h tölt.
ABP kiegészítőt nem használsz ? Abban vannak egy csiga ikonnal jelölt szkriptek, azok mellől kell kiszedni a pipát.
Ad block plus
Nem ismerem a programot, de kipróbálom !
Köszönöm !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!