Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Random kékhalál. Már szinte...

Random kékhalál. Már szinte mindent próbáltam. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Kékhalált kap a gépem csak úgy találomra.Játék közben még nem volt csak amikor neteztem stb...

bluescreenviewben win32k.sys okozza

nem overclockoltam a gépem és nem melegedik túl

A memóriára gyanakodva kivettem az egyik 4gb os rem modult és akkor nem csinálta.gondoltam hátha magától jó lesz visszaraktam és utánna megint elkezdte a kékhalálozgatást.

felraktam a windows 8.1-et és ott 2x4gb rammal sem csinálja.visszatértem windows 7 re mert a 8 nem igazán jött be és msot megint.A drivereket drivereasyvel frissítettem és felraktam a service pack 1-et ,de még mindig nem jó.Már ötletem sincs hogy mi okozhatja.

Ja és bluescreenviewben még ír valami nvlddmkm.sys-t is meg ntoskrnl.exe-t

Gépem adatai:

windwos 7 home premium

intel g630 2.7ghz

2x4gb kingston ram

1tb hitachi HDD

nvidia geforce gtx550ti

Ami még talán okozhatja az a rossz windwos 7 mert eddig ultimate volt és azon nem csinálta de nem értem mi köze lenne ennek a windows verzióhoz.Válaszokat előre is köszönöm

2014. ápr. 3. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
TDSS killert futtasd át lehet hogy virus okozza
2014. ápr. 3. 16:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Megpróbálom ezt a TDSS killert de nem hiszem mert win 8 után az egész hdd formatálva lett.Amugy pendriveről van telepítve lehet azon volt vírus
2014. ápr. 3. 16:44
 3/7 Tengor ***** válasza:
A tápod milyen? Valahogy azt a felsorolásból is kihagytad, mint a ha nem is a géped része lenne...
2014. ápr. 3. 17:01
 4/7 A kérdező kommentje:
500w os LCpower
2014. ápr. 3. 17:55
 5/7 Tengor ***** válasza:
Mehet a telepre. Cseréld egy stabilra!
2014. ápr. 3. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Win7nél én is állandóan (1-2 havonta) kaptam kék halált. Win8nél pedig egyszer sem (pedig már kb fél éve fent van). Azt mondom szokd meg a win8at. Szerintem a win7-be van valami elrontva, állandóan csak foltozva volt, a win8 pedig egy friss rendszer, kevesebb folttal.
2014. ápr. 4. 01:20
 7/7 A kérdező kommentje:
lehet az lesz hogy win 8 at fogok használni.amugy a gép alkatrészeinek semmi baja .szerelő is megnézte.Az az érdekes hogy eddig is win 7 volt és működött rendesen
2014. ápr. 4. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!