Macbook pro 2010 töltés jelző fényei?
Azt tudom ha töltődik az akkumulátor akkor narancssárga,ha fel van teljesen töltve akkor zöld de ha leválasztom az akkumulátort,hogy csak hálózatról menjen a gép akkor milyen színűen világít?
Nekem zölden de zölden világít akkor is ha az akkumulátor csatlakoztatva van.Viszont azon agyalok a töltés vezérlő chipnek lehet e baja vagy az akkumulátornak mert nem töltődik az akkumulátor viszont csellel valahogy nagy nehezen be lehet kapcsolni a gépet bár oprendszer betöltés jelző felénél folyton ki is kapcsol de gondolom amúgy akkor csak kap áramot.
1/
Hát ennél a gépnél van egy olyan jelenség,hogy bedugom a töltőt de nem indul hiába nyomom a powert.Aztán találtam egy trükköt,hogy 5 vagy 9 másodpercig nyomva kell tartani a bekapcsoló gombot aztán bedugni a gépbe a töltőt és akkor elindul a gép,bár ez se mindig elsőre sikerül van mikor több próbálkozásra.Viszont én úgy tudom ha hagyományos laptopot használok rendesen hálózati áramról az nem korlátozza a teljesítményt,az apple ezt másként gondolta vedd meg az aksit ha jó teljesítményt szeretnél mert azt mondják hálózati áramról csökkenti a teljesítményt és belassul.
3/
Majd közlöm akkor a gazdájával mert már a töltőt is sokallta,viszont azt még vissza lehet küldeni elállással.Elméletileg van biztonsági mentése meg ha más nem kivesszük az ssd-t ami vannak adatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!