Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Macbook 2007 mid white seg1tség!?

Macbook 2007 mid white seg1tség!?

Figyelt kérdés
A macbookom kikapcsolt állapotban tökéletesen tölt.. de ha bekapcsolom zölden villog a töltő és nem tölt.:s mi lehet a probléma?win7 van a gépen.

2013. dec. 11. 21:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%

Ott a válasz a kérdésben:

"mi lehet a probléma?win7 van a gépen."

2013. dec. 11. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Win7-et Macre rakni? Ez olyan mint ha trabant motrot raknal egy Ferrariba.
2013. dec. 11. 21:33
 3/11 anti paladin ***** válasza:

Gáz van a töltővel. Vagy a fejjel vagy magában a töltőben szállt el valami.

Jó lenne megnézetni valami szakival, hogy le tudja-e adni az előírt feszültségeket.

Első kettőnek: tényleg olyan nehéz elképzelni, hogy x indokból kifolyólag win specifikus környezet kell? És nem, nem a win hibája.

2013. dec. 11. 22:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Antika: Itt nem a Winnel van gond, hanem azzal hogy a Kerdezo Macre eroszakolta ra.
2013. dec. 12. 02:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Ha nem adna le a töltő elég feszültséget.. akkor kikapcsolt állapotban sem töltene.. de TÖLT! csak bekapcsolt állapotban nem.
2013. dec. 12. 12:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Bekapcsolt állapotban a gépnek több energiára van szüksége, mint kikapcsolva. Megfigyelték bizonyos Mac-eknél, hogy ha olyan tevékenységet végeznek rajtuk, amik csúcsra járatják a procit, akkor még úgy is merül, hogy rá van kötve a töltő.

De ettől még simán lehet, hogy a win kezeli rosszul a tápellátást.

2013. dec. 12. 12:49
 7/11 anti paladin ***** válasza:

Nincs abban semmi erőszak, a két os nem minden esetben tudja kiváltani egymást. Egyébként os x alatt is produkálnak hasonló hibát. Ez inkább hardverhiba, akárcsak a 6-os által említett probléma.

Kérdező: már a beszerzése óta csinálja ezt? Akkor is win volt rajta?

Jól mondja a 6-os, több áram kell a töltéshez ha be van kapcsolva a gép, elvégre akkor nem csak az aksiba kell tolni az elektronokat hanem a többi áramkörbe is.

2013. dec. 12. 14:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen win7-el vásároltam. de láttam a gépet mikor osx volt rajta akkor tökéletesen töltötte bekapcsolt állapotban is.
2013. dec. 12. 18:18
 9/11 anti paladin ***** válasza:
És amikor vásároltad, már akkor sem töltött bekapcsolt állapotban?
2013. dec. 12. 18:41
 10/11 A kérdező kommentje:
akkorsem. csak ha ki volt kapcsolva. de mielött megvettem láttam nála a gépet. akkor osx volt rajta és azzal töltötte
2013. dec. 12. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!