Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tényleg 10 órát bír a 13...

Tényleg 10 órát bír a 13 colos macbook pro akkumulátora töltés nélkül?

Figyelt kérdés
Számomra ez az adat elég hihetetlenül hangzik... Tapasztalat? Ha lehet ne applefanboy, meg antiapple szövegek jöjjenek..
2010. máj. 20. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Én utálom az Apple-t bizonyos okok miatt, mégis tudok válaszolni. Igen, az akku addig bírja bizonyos esetekben. Nyilván nem mehet 10 óráig a Photoshop / Illustrator / izmosabb játék stb...

Ez csak ilyen átlagos használat mellett, jó levegőn, szép időben - érték.

2010. máj. 20. 10:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Azt mondjuk sejtettem, hogy igaz is az adat, akkor kábé úgy, hogy semmit nem csinál az ember a géppel... :)

Azt meg tudnád mondani, hogy egy átlagos használat mellett (netezés, zenehallgatás fülhallgatón, max szövegszerkesztés mellette) aktív wifivel nagyjából mennyit bírhat?

2010. máj. 20. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan hihetetlen, ha jol tudom vannak mar lapik ameylek tiz ora felett teljesitenek, meg ott az Acer Timeline, annak is 10 ora koruli az akksi idelye. Es amugy a 10 ora az atlagos hasznalat meletti adat, de mivel a gyari adat sosem teljesen pontos, en 8-9 orat mondanek.
2010. máj. 20. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Átlagos használattal kibírja a 9-10 órát. A wifi nem vesz le annyit a dologból. Főleg ha a képernyő fényerejét is visszaveszed mondjuk 90%-ra, ami még nem zavaró, biztos kibírja.
2010. máj. 20. 12:37
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem a macbook pro bír olyan 8 órát átlagban úgy h zene, wifi, max fényerő, tehát normál használat. amikor csak olvastam rajta úgy a 9 is megvolt.
2011. jan. 21. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!