Windows 11 pro-t érdemes telepíteni internettel vagy inkább húzzam ki a netet a gépből?
A telepítéshez nem kell internet, flashdrive-on rajta van a win11 telepítő prgm. Majd utána a frissítések fogadásához kell net.
Hát én hagytam volna még azt a win 10-et , állítólag 2025- ig jönnek rá a bizt.update-ek. A win11 még nem forta ki magát , vannak hibák, nagy rendszer követelménye van, szerintem nem éri meg.
Konkrétan mindegy. Mikor benne hagytam a kábelt, akkor telepített úgymond frissítéseket telepítés közben, de miután feltelepült a rendszer utána a Windows Update ugyan úgy talált még egy csomót. Szóval nem tudom akkor milyen frissítéseket telepített.
Ha Offline helyi fiókat akarsz 11 pro -ban simán lehet csinálni, akkor is ha van van dugva a kábel. Home -nál kellett trükközni, hogy akkor kellett kihúzni a kábelt miután a fiók létrehozásánál a tovább gombra kattintottál.
Egyébként totál hülyeség amit előttem írnak, semmivel sem rosszabb a 11 a 10-nél. Laptopon és asztali gépen is azt használom megjelenése óta. Munka, netezés, játék. Sehol nem okozott még csalódást.
Van ez a mizéria a CPU támogatás ügyileg és ezt szerintem sokan nem tudják elengedni. Egyébként akárhány tesztet megnézel forma forma, egyikben a Windows 10 teljesít jobban, a másikban meg a 11. De konkrétan hajszálakkal.
"internett kapcsolatal"
Ez a két szó mindent elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!