A Windows 11 ilyen f*s?
Most vettem egy notebookot win 11el, minden patika rajta, de ledob az ELTEs hálózatról folyton. Ezen kívül nem enged bejelentkezni a saját fiókokba, mert nincs internetkapcsolat. Minden egyszerűen elviselhetetlenül idegesítő helyre van téve és még sorolhatnám.
Hiába írtam be az ELTEs jelszót, mindig újra kérdezi, hiába mentem el és ahogy mondtam néha a csatlakozással is baj van. Szinte biztos vagyok benne hogy ez szoftveres probléma, mit gondoltok róla?
Most lett ujratelepitve és csak tiszta szoftverek vannak rajta
Miket tapasztaltatok eddig a win11el?
De csak a win 11 ilyen,10 működott a másikon.
Nem tudom ez így mi, de nagyon fos
Az én nem gagyi Lenovo Thinkpademen a wifi kb. 2-3 percenként lelassult, majd meg is szakadt pár másodpercre a Windows 11-gyel. Biztos, hogy ez is szoftveres probléma, mert Linux-szal sosem csinált ilyet, pedig nem egy disztróval használtam már az elmúlt másfél évben.
Ja igen, a Gépház úgy szar, ahogy van, az meg maga a borzalom, hogy az asztalon és a fájlkezelőben van a beépített helyi menü, és azon belül van a klasszikus, customizálható helyi menü, ahova a programok be tudják tenni a saját vackaikat. Gratulálok annak, aki ezt így kitalálta.
a többi problémára gondoltam nyilván:
ledob a wifiről
baj van a bejelentkezéssel
Ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!