Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Windows 11 ilyen f*s?

A Windows 11 ilyen f*s?

Figyelt kérdés

Most vettem egy notebookot win 11el, minden patika rajta, de ledob az ELTEs hálózatról folyton. Ezen kívül nem enged bejelentkezni a saját fiókokba, mert nincs internetkapcsolat. Minden egyszerűen elviselhetetlenül idegesítő helyre van téve és még sorolhatnám.

Hiába írtam be az ELTEs jelszót, mindig újra kérdezi, hiába mentem el és ahogy mondtam néha a csatlakozással is baj van. Szinte biztos vagyok benne hogy ez szoftveres probléma, mit gondoltok róla?

Most lett ujratelepitve és csak tiszta szoftverek vannak rajta

Miket tapasztaltatok eddig a win11el?

2023. ápr. 25. 14:40
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja és amikor bejelentkezés, nem hozza be a bejelentkezési oldalt, csak egy nagy homályos hátteret, de a paneleket nem. És hozzáteszem hogy nem egy gyenge proci van benn, úgyhogy ez 100% szoftveres
2023. ápr. 25. 14:47
 2/17 anonim ***** válasza:
11%
Na, ezért nem kértem én Windowst a gépemre. Egyszer sem kellett rá panaszkodnom. :)
2023. ápr. 25. 14:52
 3/17 A kérdező kommentje:

De csak a win 11 ilyen,10 működott a másikon.

Nem tudom ez így mi, de nagyon fos

2023. ápr. 25. 14:55
 4/17 anonim ***** válasza:
71%

Az én nem gagyi Lenovo Thinkpademen a wifi kb. 2-3 percenként lelassult, majd meg is szakadt pár másodpercre a Windows 11-gyel. Biztos, hogy ez is szoftveres probléma, mert Linux-szal sosem csinált ilyet, pedig nem egy disztróval használtam már az elmúlt másfél évben.

Ja igen, a Gépház úgy szar, ahogy van, az meg maga a borzalom, hogy az asztalon és a fájlkezelőben van a beépített helyi menü, és azon belül van a klasszikus, customizálható helyi menü, ahova a programok be tudják tenni a saját vackaikat. Gratulálok annak, aki ezt így kitalálta.

2023. ápr. 25. 15:03
 5/17 A kérdező kommentje:
Akkor lehet minden máködni fog, ha ráteszem a win 10et?
2023. ápr. 25. 15:08
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nem a W11 ilyen f*s. Elég gyenge Surface Go 2 (m3) tabletem van, de simán fut rajta 4GB RAM mellett. Apróbb kényelmi és működési gondjaim nekem is vannak ugyan, de azok jelentéktelenek. Az új gépház pl. jobban is tetszik, mint a régi. Ha itt nem találsz valamit, szokás szerint ott van a kereső felül. Az egyes oldalak működési problémáihoz pedig végképp semmi köze, de talán a böngészőnek sem ebben az esetben.
2023. ápr. 25. 15:13
 7/17 A kérdező kommentje:

a többi problémára gondoltam nyilván:

ledob a wifiről

baj van a bejelentkezéssel

Ilyenek...

2023. ápr. 25. 15:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, figyelmetlenül olvastam, de akkor sem a Windowsra gyanakodnék azonnal.
2023. ápr. 25. 15:31
 9/17 A kérdező kommentje:
Akkor mi lehet a gond? Asus vivobookom van egyébként, minden más működik rajta
2023. ápr. 25. 15:34
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
Próbáld meg a Windows 10-et, dobd fel aztán meglátod, hogy azzal jól működik-e. Szerintem igen, és szerintem nincs is értelme a Windows 11-et használni addig, amíg a 10 támogatott.
2023. ápr. 25. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!