Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Windows 11 ilyen f*s?

A Windows 11 ilyen f*s?

Figyelt kérdés

Most vettem egy notebookot win 11el, minden patika rajta, de ledob az ELTEs hálózatról folyton. Ezen kívül nem enged bejelentkezni a saját fiókokba, mert nincs internetkapcsolat. Minden egyszerűen elviselhetetlenül idegesítő helyre van téve és még sorolhatnám.

Hiába írtam be az ELTEs jelszót, mindig újra kérdezi, hiába mentem el és ahogy mondtam néha a csatlakozással is baj van. Szinte biztos vagyok benne hogy ez szoftveres probléma, mit gondoltok róla?

Most lett ujratelepitve és csak tiszta szoftverek vannak rajta

Miket tapasztaltatok eddig a win11el?

2023. ápr. 25. 14:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Miért gondolod, hogy pont a win 11 az oka? Másik laptoppal nem volt ilyen probléma? Lehet te voltál rossz helyen, ahol gyenge a wifi jel. Lehet nincs SSD ebben a gépben és lassan tölti be a login screent?
2023. ápr. 25. 17:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 Ennyire még egy 20 éves IDE HDD sem lenne lassú...
2023. ápr. 25. 17:23
 13/17 A kérdező kommentje:
SSD van benne, 11.gen i7 proci 16 giga RAM és egyetemi wifiről voltam, amin 200mbit/s körül mértem a legrosszabb értéket a campuson
2023. ápr. 25. 17:44
 14/17 Farkas999 ***** válasza:

Én 2 hónapja használok nagyjából hasonló gépen a Win 11-et, de semmilyen ilyen problémát nem tapasztaltam.

Egy dolog zavar, de az nagyon: a tálcán a csoportosítást nem lehet megszüntetni.

Próbálj meg egy újratelepítést, s lehet, hogy az összes driver nem települt. Lehet, hogy a böngészőt is érdemes cserélned, ha nem működik normálisan.

2023. ápr. 26. 09:56
 15/17 A kérdező kommentje:

Chromemal nincs probléma, de most teszem újra a win10et.

Nem hiszem hogy hardveres probléma lenne, mert csak néha szarakszik

2023. ápr. 26. 11:03
 16/17 Haburc ***** válasza:
Nincs még kiforrva a Win 11. Az én laptopomon win 11 van, alapjába véve működik, de vannak idegesítő dolgok. Testreszabhatóság, el vannak rejtve bizonyos beállítási lehetőségek, ráadásul M.2 NVME SSD van benne, ennek ellenére fél perc a boot idő, win 10-zel 8-10 másodperc volt.
2023. ápr. 26. 21:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Én laptopomban Intel Celeron N3350 van, érintőképernyős. Módosított saját Windows-al tökéletesen futott a Win10, de a 11 is hasonlóan szépen fut. Ennek ellenére szerintem a Windows 10 táblagép módja sokkal kényelmesebb volt.

Csempés felület nagyon kényelmes érintőképernyőn, a gesztusok is zseniálisak voltak.

Volt dedikált vissza gomb alul ami szinte minden alkalmazásban működött.

Ha fentről húztam le az ujjam bezárta az adott alkalmazást, ha bal oldalról megnyíltak a futó programok, jobbról legyintve pedig a műveletközpont, értesítések.

Sokkal logikusabban volt megoldva, mint Win11-en...

2023. máj. 6. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!