Win 10-hez kérnék infót?
Korábban felraktam a gépemre a win10-et, de a sebessége katasztrofális volt. Minden (is) akadt rajta, úgyhogy legyalultam, és visszapakoltam a 7-et.
Ma a lányom kért meg hogy tegyem fel neki a 10-et a 7 helyett, mert meg akarja ismerni. Előrelátóan vinyót cseréltem, és nem nyúltam a 7-es vinyóhoz. (SSD)
Egy óra múlva majdnem sírva kért hogy tegyem vissza a 7-et, mert a 10 egyszerűen használhatatlan. Minden akad amit a 7 simán vitt, és sok minden egyszerűen kifagyott.
Van valami módja hogy legalább a win7 szintjére lehessen feltornázni ezt a fostalicskát, vagy törődjek bele hogy a 7-el kell kihúznom, ameddig csak lehet?
Mintha ezer éve egy kérdés alatt olvastam volna, hogy valami 1156 alapú irodai PC vagy mit használ, nem emlékszem már pontosan de a neve miatt beugrott és ott is szidta a 10-et, hogy mi az, hogy nem megy úgy azon a konfigon mint a 7.
De már ott is írták neki többen, hogy tegyen alá normális hardvert, akkor nem elsz gondja, de úgy néz ki azóta se fogadta meg.
Sok a fikázás, és válasz "nuku".
A gép nem egy mai "gyerek" ezt elismerem. De bebaxna, ha egy win10 többet akarna, amit a gép tud.
Intel® Core™ i3-2100 Processor
3M Cache, 4x3.10 GHz
8Gb DDR3 RAM
120Gb SSD
És csak olyasmire próbáljuk használni, ami win7-el tökéletesen ment.
A kérdésem konkrétan az, hogy van -e valami mód a Win10 komolyabb felgyorsítására? Mert amit alapból művel, az brutálisan lassú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!