IT Bértárgyalás? (a többi lent)
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Fél év múlva fogom befejezni az egyetemet és felsőfokú informatikai végzettségem lesz. Eddig fél évet dolgoztam egy cégnél IT gyakornoki pozícióban. A cég ahol vagyok egy nagyvállalat ahol autoipari alkatrészek termelésével foglalkoznak. Az IT részlegen eddig ketten voltak, én lennék a leendő harmadik személy, mert a munka miatt kettő már kevés, viszont az IT vezető cégen belül kimegy a német oldalra így csak ketten maradunk a jövőben. A HR-es mondta, hogy később még beszéljünk a béremről a jövőre való tekintettel. Említette, hogy mondjak egy számot vagy ők ajánlanak egyet. A munkakör amit betöltök rendszergazdai, üzemeltetős, hálózatos munka.
A cégnek szüksége van rám mivel ha elmennék egy ember maradna az IT részlegen.(érzem, hogy fognak is)
Német cégről van szó.
A magasabb bér mellett szólva tudnék hozni egy harmadik embert is a cégnek ha úgy van.
Rendelkezem rendszergazdai okj-vel és CCNA minősítéssel is.
Az lenne a kérdésem, hogy ti mennyit kérnétek a helyemben?
Piaci bért. Junior üzemeltető. Az most elvileg 550-850ezer/bruttó. Átlagban 700ezer zseton bruttó per hó.
Forrás: Hays Salary Guid 2023
De nyilván függ a cég pénzügyi helyzetétől, vagy hogy milyen kifogással nem adják meg.
Veszprémben van.
Szerintetek?
Ha ismered a másik két embert kérdezz rá a bérükre és kérj annyit.
Látatlanban nem lehet mit mondani, lehet, hogy bruttó 300-at keresnek, lehet, hogy bruttó 1m-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!